El Força Lleida, amb sis jugadors del primer equip, perd a la pista del Girona

El Força Lleida, amb sis jugadors del primer equip, perd a la pista del Girona || Marcos no va poder disputar el duel al no tenir encara passaport comunitari

Marc Gasol va veure el partit des d’un lloc discret de la pista.

Marc Gasol va veure el partit des d’un lloc discret de la pista.JAVI ENJUANES

L’ICG Força Lleida va debutar ahir a la Lliga Catalana amb una clara derrota (82-66) a la pista, un partit en el qual va quedar clar que Encuentra necessita reforços quan falten poc més de dos setmanes per obrir la Lliga.

El tècnic només va poder comptar amb sis jugadors del primer equip, sense centers, i Juani Marcos no va poder vestir-se de curt al no tenir encara passaport comunitari. El Girona va passar per sobre del Força Lleida al primer acte i, amb un parcial de 16-1, va encarrilar el triomf. A més, l’encert dels locals no va ajudar l’esperada reacció lleidatana i aviat es van assolir diferències molt importants (39-17).

El conjunt d’Encuentra va fer un pas endavant al tercer quart gràcies a l’encert de Hughes i Carrera (55-52), però un nou parcial del Girona va deixar el duel molt costa amunt abans d’entrar als últims 10 minuts (65-52). Els dos equips van pagar l’esforç a l’últim quart, amb poca anotació, i el conjunt dirigit per Carles Marco va tancar el partit des de la línia exterior. Després del duel amb el Peñas Osca, el Força Lleida s’enfrontarà el dimecres 29 al Prat a la tercera jornada de la Lliga Catalana. D’altra banda, Brancou Badio, que no jugarà cedit al Força Lleida al desvincular-se del Barça, fitxarà pel Frankfurt Skyliners.

Marc Gasol el va veure en directe

Marc Gasol, president del Girona, va presenciar ahir el partit a Platja d’Aro a l’espera de revelar el seu futur després de ser tallat pels Grizzlies. Durant les últimes s’ha especulat que podria jugar a la LEB Or amb el Girona, tot i que els Warriors estan interessats a comptar amb ell la temporada vinent.