SEGRE

El Lleida, penúltim, ja és l'equip més golejat de la categoria

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu continua sense poder frenar la sagnia golejadora a la seua porteria. Ja porta vuit gols encaixats en quatre partits i és el més golejat del grup 3 de Segona RFEF. Li han marcat els quatre rivals amb qui s’ha enfrontat en Lliga fins al moment: Prat (1 gol), Badalona (2), Europa (2) i Andratx (3). A més, en els dos últims partits, l’equip de Gabri ha encaixat cinc gols i no ha estat capaç de marcar, quedant-se en només tres gols en quatre jornades.

Després de la derrota a Sa Plana i la resta de resultats de la jornada, el Lleida Esportiu va caure fins a la penúltima posició, sumant només dos punts en els quatre primers encontres del campionat. La permanència queda a 2 punts, mentre que el liderat està a 7. El líder és el filial de l’Espanyol, que en el seu partit de la jornada va batre l’Europa (1-3). El pròxim partit del Lleida Esportiu serà al Camp d’Esports davant de l’Eivissa Illes Pitiüses, diumenge a les 12.00 hores.

Dos jugadors de l’Andratx, a la història del conjunt blau

El matx d’ahir era molt especial per als dos porters de l’equip local. Mingo, titular sota els pals, va encaixar cinc gols en el Lleida-Llosetense (5-0) de la temporada 2015-16, el segon millor registre del club. Per la seua banda, Vicenç, que al duel d’ahir va estar a la banqueta, va encaixar els sis gols a l’Atlètic Balears-Lleida (0-6) la màxima golejada aconseguida per l’Esportiu fins a la data. Aquest partit es va disputar la mateixa temporada 2015-16 i Carlos Rodríguez va marcar tres gols.

tracking