SEGRE

L'entrenador del Lleida Esportiu, Gabri García, abatut

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la derrota per 3-0 contra l'Andratx, Gabri va assegurar a la zona mixta de Sa Plana que “aquesta derrota ens fa mal, perquè era un partit adequat per estrenar el nostre caseller de victòries, però no ha estat així. Ens han marcat molt aviat en els inicis de cada meitat i, encara que hem tingut la pilota, no hem estat capaços de redreçar el resultat. El 3-0 ja no ha importat”.

A l’hora d’explicar la destrossa, es va lamentar que “continuem repetint una vegada i una altra els mateixos errors defensius de sempre i això ens condemna”, encara que va matisar que “la defensa no és la culpable. Es tracta d’errors col·lectius”. També va assegurar que “no hem tocat fons, però és evident que això ha de corregir-se ja per evitar quedar-nos despenjats. Evidentment no és l’inici que volíem tenir en aquesta Lliga i per això hem de continuar treballant, per recuperar resultats, i cal fer-ho a partir del pròxim partit, perquè a més el juguem a casa”.

Per la seua part, els jugadors del Lleida van entonar el mea culpa. El porter Ramon Vila va assegurar després de l’encontre que “ens han fet mal molt aviat i ja no hem sabut reaccionar”. Diego va matisar que “queden encara molts partits, però no en podem concedir més als rivals”. Roger Figueras va apostar per una immediata reacció a partir de diumenge que ve, mentre demanava “perdó a l’afició.” Finalment, Arnau Gaixas va explicar que “tot el que teníem parlat s’ha espatllat tot just sortir, encara que no crec que fos per falta de concentració i actitud. Simplement els rivals saben com fer-nos mal”.

tracking