SEGRE

AUTOMOBILISME AUTOCRÒS

Circuit d'elit a Mollerussa

Inversió de més de 60.000 € per potenciar les mesures de seguretat al Parc de la Serra de cara a l'Europeu de la setmana que ve || Les millores s'estrenaran aquest cap de setmana a l'Estatal

S’ha col·locat una tanca per separar la pista.

S’ha col·locat una tanca per separar la pista.TONI CASTILLÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El circuit Parc de la Serra de Mollerussa ja està pràcticament enllestit per acollir la setmana que ve, del 8 al 10 d’octubre, l’última cita del Campionat d’Europa d’autocròs, després de portar a terme una inversió de més de 60.000 euros per augmentar, sobretot, la seguretat, tant dels pilots com dels espectadors, unes millores que ja s’estrenaran aquest cap de setmana amb motiu del Campionat d’Espanya que acollirà la instal·lació del Pla d’Urgell.

L’Escuderia Mollerussa, que és la que explota aquesta instal·lació municipal, ha aixecat encara més el mur d’uns 75 metres de llargada que separa les dos traçades de la recta de sortida, situant-lo per sobre dels tres metres.

Per a això s’ha afegit terra a la base ja existent, sobre la qual es col·locaran peces de formigó, a les quals es fixarà una tanca d’un metre d’altura, tot això per superar els tres metres.

“Amb aquesta mesura evitem que els cotxes puguin envair l’altre carril i que, en cas de col·lisions, les peces que puguin saltar pels aires vagin a parar a l’altre costat de la pista”, va indicar Joan Anton Grustan, un dels membres de l’organització, que assegura que, malgrat la gran alçada, “no restarà visibilitat als espectadors, ja que aquests estan situats força més amunt”.

També s’ha instal·lat una tanca perimetral d’uns 400 metres lineals i 1,50 d’altura per evitar que el públic pugui accedir a la pista, a més de reforçar la seguretat dels set punts de control repartits pel circuit. Ara les persones que avisen de qualsevol incident en carrera estaran més protegides per un habitacle a mode de gàbia, que els salvaguardarà de possibles impactes. També es col·locaran durant aquesta setmana cinc mòduls prefabricats, un dels quals sobre la torre de control.

Tot això ha suposat més de 60.000 euros d’inversió que el club ha sufragat, de moment, amb fons propis, a l’espera d’ajuts provinents de l’ajuntament de Mollerussa i la Generalitat.

S’ha col·locat una tanca per separar la pista.

S’ha col·locat una tanca per separar la pista.TONI CASTILLÓN

S’ha col·locat una tanca per separar la pista.

S’ha col·locat una tanca per separar la pista.TONI CASTILLÓN

tracking