SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Joventut i il·lusió com a armes

FC Alcarràs. L'equip compleix la tercera temporada consecutiva a la categoria i, segons el tècnic Jordi López, l'objectiu és aconseguir la permanència sense patir fins a última hora

La plantilla i cos tècnic de l’Alcarràs amb l’entrenador Jordi López, el preparador físic Eric Ropero i l’analista Adrià Peláez.

La plantilla i cos tècnic de l’Alcarràs amb l’entrenador Jordi López, el preparador físic Eric Ropero i l’analista Adrià Peláez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Alcarràs afrontarà la tercera temporada consecutiva a Primera Catalana i aquesta vegada tot indica que amb la normalitat que va faltar en les dos anteriors a causa de la pandèmia.

D’aquí que l’equip, del qual va agafar les regnes el tècnic lleidatà Jordi López Mena cinc partits abans de concloure la passada campanya, afronti el campionat amb la il·lusió per bandera i molta joventut a les seues files per aconseguir mantenir la categoria. “El nostre objectiu és obtenir la salvació com més aviat millor i consolidar-nos a la categoria.

Aquesta temporada la permanència estarà sobre els 30 punts i aquesta és la xifra a la qual hem d’arribar com més aviat millor”, apunta Jordi López..

El tècnic de l’equip del Segrià és conscient, tanmateix, que hauran de patir perquè la competició es presenta molt dura. “A priori, dels 15 equips que estem en el grup, deu tenen aspiracions d’ascens. Això ja indica que som davant d’una Lliga molt forta”, afirma López.

Reconeix que la pretemporada no ha estat tan bona com hauria volgut, però ho atribueix a la situació d’incertesa que s’ha viscut a causa de la pandèmia.

“Jo mateix vaig fer tres pretemporades l’any passat. La Lliga passada va acabar gairebé al juliol i hem començat una pretemporada gairebé sense parar.

A més, teníem alguns lesionats que ja arrossegaven les lesions de la passada campanya.

Després va arribar la Copa Lleida abans del que teníem previst i cal reconèixer que la pretemporada ha resultat dura, amb resultats que no han estat bons. Però ara portem un parell de setmanes en què veig molt bé l’equip i començarem la Lliga aquest diumenge amb la màxima confiança.”.

Per obrir boca rebran la visita d’un altre dels sis equips lleidatans que componen el grup i un dels principals candidats a l’ascens, l’Atlètic Lleida. “Sens dubte, són els grans favorits. Tenen cinc o sis vegades més pressupost que el nostre i han fet un equipàs amb el millor que hi havia a la província i altres jugadors de fora de gran qualitat”, assenyala Jordi López.

Tanmateix, espera sorprendre els de Cappont emparant-se en el fet que jugaran amb el suport de la seua afició. “Intentarem com a mínim posar les coses difícils a l’Atlètic Lleida. Diuen que és millor agafar aquests equips tan forts al principi quan estan menys rodats, però venen de guanyar la Copa Lleida. És igual, al final hem de lluitar contra ells pels punts com contra qualsevol dels altres rivals”, admet López. L’entrenador demana al seu equip “compromís i caràcter. Som un equip jove i camaleònic perquè intentarem adaptar-nos al joc quan calgui ser protagonistes o hàgim de jugar al contraatac”.

La plantilla i cos tècnic de l’Alcarràs amb l’entrenador Jordi López, el preparador físic Eric Ropero i l’analista Adrià Peláez.

La plantilla i cos tècnic de l’Alcarràs amb l’entrenador Jordi López, el preparador físic Eric Ropero i l’analista Adrià Peláez.SEGRE

tracking