L'Angulària s'endú tres punts molt disputats

L’Angulària i el Cervera van jugar un entretingut encontre malgrat la pluja.

L’Angulària i el Cervera van jugar un entretingut encontre malgrat la pluja.SEGRE

L’Angulària va acabar per imposar-se en un disputat partit davant del Cervera, que va derrotar per la mínima (1-0). El partit va ser entretingut i vistós malgrat la pluja que va caure durant bona part del temps. Les defenses van predominar sobre els atacs i això va fer que les ocasions a les dos àrees fossin escasses. El primer temps va finalitzar amb l’empat inicial sense gols. A la segona part la tònica del partit va continuar sent la mateixa i un solitari gol d’Orno va posar en avantatge els locals en el minut 56. El Cervera va intentar reaccionar però la defensa local va saber mantenir la renda per emportar-se tres importants punts.