El Pobla comença guanyant però cau golejat a Ponts

Amb aquesta acció el Ponts va anotar el segon dels cinc gols que va marcar davant del Pobla.AGUSTÍ CUCURULLS

El Ponts va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada, al vèncer per un contundent 5-2 el Pobla de Segur. El matx no va començar bé per al conjunt local, ja que en el minut 4 el Pobla es va avançar amb un gol de Miquel Molleví (0-1). La reacció del Ponts no va tardar a arribar i en el minut 9 van tornar les taules al marcador, amb gol de Jonatan (1-1). Els locals van aconseguir l’avantatge al 30, quan Majoral va anotar el 2-1, i se’n van anar al descans amb un altre gol més de renda, el 3-1 obra de Roger. En l’últim quart d’hora van marcar dos gols més, fins que Molleví va repetir per part del Pobla per col·locar el 5-2 final en el matx.