SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Estrena a casa del Força Lleida en precari

Després de debutar amb derrota contra l'Estudiantes, l'ICG Força Lleida busca avui el primer triomf davant d'un Alacant també inèdit || Hughes, baixa quasi segura en un duel amb aforament al 70%

Michael Carrera continuarà fent disfrutar els espectadors del Barris Nord.

Michael Carrera continuarà fent disfrutar els espectadors del Barris Nord.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida s’estrena aquesta tarda (20.00 hores) com a local en un duel de màxima exigència davant d’un rival d’entitat com és l’Alacant, que també va debutar amb derrota, i en un Barris Nord que ja podrà acollir un aforament del 70 per cent una vegada s’han suavitzat les restriccions anti-Covid per als esdeveniments en escenaris coberts, que a partir de divendres serà del 80 després de ser aprovat ahir pel Procicat.

El duel serà molt similar al que va jugar fa només tres dies al WiZink Center de Madrid contra l’Estudiantes, en el qual va resistir tres quarts.

La falta d’efectius va ser clau en la davallada que va tenir l’equip de Gerard Encuentra en l’últim període, cosa que espera no es repeteixi avui, malgrat que la situació no ha millorat, ja que els reforços continuen sense arribar i Mark Hughes, lesionat en l’inici del segon període, està pràcticament descartat. L’aler nord-americà va patir un esquinç al turmell dret de què no s’ha recuperat del tot, encara que passarà una última prova poc abans de l’inici del partit.

El fet que d’aquí a quatre dies hi torna a haver jornada de Lliga, aquesta vegada a la pista de l’ascendit Juaristi, podria obligar el tècnic a no arriscar més del compte per tenir-lo en plenes condicions per diumenge vinent, en un matx clau en la lluita per la permanència, que és el primer i gran objectiu de l’equip.Els dos equips arriben al xoc necessitats després d’estrenar-se amb derrota, encara que amb desenllaços molt diferents.

Mentre que el Força Lleida va caure àmpliament davant del màxim favorit a l’ascens, l’Alacant va perdre al seu pavelló el duel contra l’Oviedo amb una cistella a l’últim sospir i després de jugar sengles pròrrogues. “La diferència del marcador davant de l’Estudiantes no va ser la real.

L’equip va competir molt millor que el que reflecteix el resultat final.

L’Alacant, en canvi, va jugar un parell de pròrrogues i un rebot que no van capturar va permetre a l’Oviedo anotar i emportar-se la victòria. Suposo que ells voldran canviar aquesta dinàmica com més aviat millor i vindran a buscar el partit des del minut 1”, va assenyalar Gerard Encuentra en la prèvia.El tècnic lleidatà és conscient que tindran davant “un altre equip que està fet per lluitar per les posicions capdavanteres, però la setmana passada va perdre a casa i és un bon moment per agafar-lo, a veure si els nervis i la pressió d’haver de guanyar sí o sí li poden jugar una mala passada”.

“És un rival molt poderós, però aquí a casa ens hem de fer forts i, si ve l’afició a ajudar-nos, molt millor”, va apuntar Encuentra..

tracking