SEGRE

ESPORT DE BASE FUTBOL SALA

El CFS Seròs Esportiu augmenta de 5 a 9 equips en només un any al guanyar 60 jugadors

El CFS Seròs Esportiu augmenta de 5 a 9 equips en només un any al guanyar 60 jugadors || Fa dos temporades van deixar el futbol per falta d'efectius

El president del club, Josep Albà, atén uns jugadors.

El president del club, Josep Albà, atén uns jugadors.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Winston Churchill deia que “un optimista veu una oportunitat en tota calamitat, un pessimista veu una calamitat en tota oportunitat”. Josep Albà devia pensar una cosa similar quan a finals de la temporada 2019-20 més de 20 jugadors van deixar el club que presidia, l’Escola de Futbol Ponent, per jugar en clubs de Lleida ciutat. “Vaig tenir clar que no podíem tancar després de 25 anys, però no teníem jugadors per fer equips de futbol.

Així que ens vam centrar en el futbol sala i i vam sortir a competir a la 2020-21 amb quatre equips, ja que només teníem 40 jugadors”, explica Albà.

Aquesta temporada l’ara Club Futbol Sala Seròs Esportiu de Ponent ho farà amb 9 equips, després d’haver guanyat 60 jugadors, amb la qual cosa ara són un centenar.

L’EF Ponent va nàixer el 1996 amb futbolistes de Seròs, Maials, Massalcoreig, la Granja d’Escarp i Aitona, units per frenar el que ja llavors era una amenaça per a les poblacions petites: la fuga de talents de localitats ja per si mateixes petites.

“Gràcies al treball de molta gent, directius, pares, entrenadors i amb l’ajuda de l’ajuntament de Seròs, vam poder fer les coses bé un any difícil per la Covid i arran d’això hem tingut aquest creixement”, assenyala Albà.Dedicats només al futbol sala, continuen apostant pel femení. El seu equip sènior, amb molts anys de trajectòria, va estar a punt de pujar a Primera Nacional i aquesta temporada ho tornarà a intentar. I, com fa 25 anys, des de Seròs, el club ha començat a atreure jugadors de les localitats veïnes..

tracking