SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Ekke augmenta a 12.000 euros el seu suport al CB Lleida com a patrocinador

Mònica Andreu, Pep Castarlenas i Tòfol Salas.

Mònica Andreu, Pep Castarlenas i Tòfol Salas.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CB Lleida lluirà una temporada més el nom d’Ekke a la samarreta, amb la qual cosa ja són set les campanyes consecutives de col·laboració entre les dos parts, segons van destacar ahir, durant la renovació del conveni de patrocini, el director d’Ekke, Pep Castarlenas; les vicepresidenta del CB Lleida, Mònica Andreu, i el directiu Tòfol Salas.

Ekke incrementa el seu suport econòmic al club de bàsquet femení, d’acord amb el salt de categoria que ha protagonitzat, ja que aquesta temporada debuta a la Lliga Femenina 2. Així, Ekke aportarà en aquest exercici 12.000 euros, un augment considerable respecte als 3.500 de l’any anterior.

Castarlenas va destacar que “la ciutat hauria d’estar orgullosa del que ha aconseguit el CB Lleida” i va animar “altres empresaris de la ciutat a afegir-se a aquest projecte”, i va apuntar que “l’esport és necessari i recomanable per a la salut física i mental dels nens”. El director del gimnàs també va valorar que “a Ekke compartim molts valors amb els clubs que treballen l’esport de base”.Mònica Andreu i Tòfol Salas van agrair l’esforç que ha fet Ekke per incrementar-los el suport econòmic. El pressupost de l’equip aquesta temporada s’acosta als 90.000 euros.

tracking