SEGRE

FUTBOL COPA RFEF

El Lleida Esportiu es planta a quarts

Elimina la Penya Esportiva d'Eivissa amb un gol de Moha en el minut 40 i si passa una ronda més jugarà la Copa del Rei || El rival serà l'Ebro, el dia 27, que també visitarà el 24 a la Lliga

Moha Keita celebra el gol que va donar la classificació al Lleida.

Moha Keita celebra el gol que va donar la classificació al Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va prolongar el seu idil·li amb la Copa RFEF i va vèncer ahir a Santa Eulària des Riu, a Eivissa, la Penya Esportiva, amb un gol de Moha Keita (0-1, 40’). El gol del senegalès va permetre als lleidatans certificar la classificació per als quarts de final i quedar a només 90 minuts de la possibilitat de ficar-se també a la Copa del Rei i rebre un Primera divisió al Camp d’Esports.

Les rotacions que ja va anunciar Gabri a la prèvia van marcar l’onze del Lleida, que va saltar a la gespa amb vuit novetats respecte a la victòria a Tarassona.

Una d’aquestes cares noves, la del jove del planter Joel Febas, va ser una de les notes més positives del partit. El d’Almacelles va ser dels més destacats del Lleida.

L’equip de Gabri s’hauria pogut avançar en la primera jugada, gràcies a un xut creuat de Moha que es va perdre fora per poc. I malgrat no disposar de gaires més ocasions, la superioritat del Lleida va ser manifesta fins al descans. Fruit d’això va arribar el gol de Moha Keita, que a la segona no va perdonar i va culminar a plaer i sense porter una bona assistència de Joanet després d’un error en la sortida dels balears (0-1).Tots dos entrenadors van sacsejar els seus equips després del descans amb diversos canvis, i al Lleida li va tocar patir, per exemple, quan l’exfutbolista lleidatà Albert Torras va perdonar en un xut amb l’esquerra creuat, que va fregar el pal de la porteria de Víctor Vidal.

El porter va ser clau per mantenir el triomf en un tram final en què el Lleida hauria pogut ampliar l’avantatge amb ocasions de Mejía i Febas.Gabri Garcia, el tècnic dels blaus, va dir estar “content per com ha anat la setmana” i va afegir que “els resultats positius ajuden a creure en el que s’està fent”.

El Lleida jugarà a quarts de final al camp de l’Ebro a Saragossa, el dimecres 27. Si guanya aconseguirà un bitllet per a la Copa del Rei. Curiosament, tres dies abans, el 24, el Lleida també visitarà l’Ebro, però serà en Lliga..

El PSC pregunta si el conveni d’ús del Camp d’Esports es compleix

Jackson Quiñónez, regidor del grup municipal socialista de l’ajuntament de Lleida, va demanar ahir la convocatòria urgent de la comissió de seguiment, per tal d’examinar en quin estat es troba el compliment, per part del Lleida Esportiu, del conveni de cessió d’equipaments, entre els quals figura el Camp d’Esports, firmat amb la Paeria. L’últim conveni que es va signar entre les dos parts data del 7 de juliol del 2019.

Moha Keita celebra el gol que va donar la classificació al Lleida.

Moha Keita celebra el gol que va donar la classificació al Lleida.JORDI ECHEVARRIA

tracking