SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Mollerussa recupera la Mitja

El diumenge 24, amb un nou recorregut de 21 quilòmetres a través de Golmés i Vilanova de Bellpuig || L'organització espera assolir els 400 participants

L’organització va presentar ahir la prova atlètica a l’ajuntament de Mollerussa.

L’organització va presentar ahir la prova atlètica a l’ajuntament de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mollerussa reprèn l’activitat atlètica el diumenge 24 amb la 33 edició de la seua Mitja Marató, que espera prop de 400 participants, 150 en la prova de 5 quilòmetres. La principal novetat d’aquest any serà el recorregut de 21 quilòmetres a través de Mollerussa, Golmés i Vilanova de Bellpuig, tal com van explicar ahir Xavi Puigredon i Fran Carrillo, de l’Associació Atlètica Xafatolls, organitzadora de la prova juntament amb l’ajuntament de Mollerussa. L’associació La Guineu i el consistori de Vilanova de Bellpuig també col·laboren en el tram que passa per la localitat.

La sortida està prevista a les 10.00 a la plaça de l’Esport de Mollerussa i tindrà un recorregut urbà (uns 14 quilòmetres dels 21), homologat per la Federació Catalana.

La prova de 5 quilòmetres serà completament urbana i recorrerà el terme municipal de Mollerussa. Un centenar de voluntaris controlaran aquesta prova, que comptarà amb diversos punts d’avituallament i el control de Mossos, Policia Local i Protecció Civil.

A més, la Penya Motera participarà en l’inici de la prova senyalitzant el recorregut.

La Mitja obligarà a tancar al trànsit diversos carrers de Mollerussa de 9.00 a 12.00, mentre que l’arribada estarà situada al parc municipal. La prova forma part del Circuit de Mitges Maratons de Ponent.

Destacar que aquesta prova va quedar cancel·lada per la Covid el 2020 i que es tracta de la segona prova que se celebra a la capital del Pla des de l’inici de la pandèmia.

Al febrer, va acollir el Català de relleus mixtos i el Cros Culleré..

tracking