El Borges obre la Lliga amb un triomf solvent contra l'Escala

Abans de jugar el segon partit, disputarà una nova ronda de Champions

Marc Duran, durant un dels dos partits que va jugar ahir.

Marc Duran, durant un dels dos partits que va jugar ahir.CTT BORGES

L’Asisa Borges Vall es va estrenar ahir a la Lliga amb una victòria solvent sobre l’altre equip català que competeix a la Superdivisió de tenis taula, L’Escala, rival que va derrotar per 4-0.

Els de les Garrigues van mantenir al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques l’alt nivell que mostren aquesta temporada, en la qual ja s’han classificat per a la segona ronda de la Champions League, màxima competició continental, en què participen aquesta temporada per primera vegada, després de quedar primers de grup en la primera ronda classificatòria. Els lleidatans no tornaran a jugar a la Lliga fins al 12 de novembre, data en què visitaran l’Arteal de Santiago de Compostel·la, ja que el seu següent compromís serà la segona ronda de Champions, a Düsseldorf, del 3 al 5 de novembre.

Lleidatans i gironins van oferir un matx de nivell, encara que l’Escala només va poder arrancar quatre jocs als locals.El primer duel va ser el més disputat.

Marc Duran va aportar el primer punt per a l’Asisa Borges Vall al derrotar l’egipci Mohamed Ahmed Elbeiali per 3-2, en un partit en el qual el jugador de l’equip lleidatà va haver de remuntar dos vegades. Elbeialy va guanyar el primer set per un ajustat 9-11, mentre que Marc es va anotar el segon per 11-8.

Novament es va posar al davant l’egipci a l’imposar-se 11-13, però Duran va portar el duel al desempat a l’endur-se el quart set per 12-10 i tancar el xoc amb un altre parcial ajustat, 14-12.Més còmode li va resultar a Joan Masip posar el 2-0 en el marcador, al superar per 3-0 Iker González, que només va oferir resistència en el primer set (13-11), per cedir els dos següents per 11-3 i 11-5.El tercer punt el va sumar el suec Viktor Brodd, que va superar per 3-1 Norbert Tauler, amb parcials d’11-5, 7-11, 11-8 i 11-5.

El primer triomf a la Lliga el va segellar Marc Duran, que va derrotar Iker González per 3-1, cedint-li només un set. El lleidatà va perdre el primer parcial per 8-11, però ja no va donar opció al seu rival, davant del qual va encadenar tres sets per 11-4, 11-5 i 11-8.