SEGRE

FUTBOL COPA DE LA REINA

L'AEM, contra l'Espanyol en la segona eliminatòria

Guanyar al Recasens el 10 o 11 de novembre suposarà mesurar-se a un Primera

L’AEM va perdre la jornada passada al Recasens contra l’Osasuna.

L’AEM va perdre la jornada passada al Recasens contra l’Osasuna.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va quedar ahir aparellat amb l’Espanyol en la segona eliminatòria de la Copa de la Reina, que es disputarà a partit únic al Recasens el 10 o 11 de novembre. El guanyador del partit tindrà com a recompensa enfrontar-se a un equip de Primera que la temporada passada acabés entre el novè i el catorzè lloc (València, Sporting de Huelva, Athletic, Betis, Rayo Vallecano i Eibar) o un dels dos ascendits (Alabès i Vila-real).

Però abans, l’equip que dirigeix Òscar Cobacho haurà de superar un dels rivals més potents que hi havia en el sorteig celebrat ahir a la Ciutat del Futbol.

L’Espanyol, que també juga al grup Nord de Segona, és un dels favorits a l’ascens i ocupa la tercera posició amb 4 triomfs i un empat després de les primeres 5 jornades. Tanmateix, en la primera eliminatòria de la Copa de la Reina va tenir seriosos problemes per superar el Pozoalbense (1-0).

Per la seua part, l’AEM va arribar a la segona ronda després de vèncer al camp de l’Elx (1-2).

El partit de Copa serà la repetició del partit de Lliga que tindrà lloc pocs dies abans, ja que el 31 d’octubre està previst que l’AEM rebi l’Espanyol en la setena jornada.Per a Cobacho serà un duel molt especial, ja que va ser tècnic de l’Espanyol B fins a la temporada passada, abans de firmar per l’AEM aquest estiu. La part positiva de l’aparellament amb l’equip blanc-i-blau és que el matx serà a Lleida, i s’evitarà així un desplaçament entre setmana com ja va ocórrer amb el duel davant l’Elx. A més, el partit de Copa es disputarà entre dos sortides en Lliga.

En la vuitena jornada, les lleidatanes visiten el Pradejón i en la novena, el Racing de Santander. L’AEM, després de la seua última derrota en Lliga al Recasens davant de l’Osasuna (1-3), visitarà demà (13.00) el Deportivo de la Corunya, segon classificat amb 4 punts més que l’equip que dirigeix Òscar Cobacho. L’encontre a Abegondo serà de màxima dificultat per a les lleidatanes, ja que les gallegues són un altre dels favorits per aconseguir l’ascens a Primera. El següent duel de Lliga al Recasens per a l’AEM ja serà contra l’Espanyol el dia 31 d’octubre.

tracking