SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Falta d'higiene al Camp Nou

Un informe detecta insalubritat per acumulació d'excrements de coloms

Pedri, ahir durant l’acte de presentació de la seua renovació amb el club blaugrana fins al 2026.

Pedri, ahir durant l’acte de presentació de la seua renovació amb el club blaugrana fins al 2026.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la recent informació que parlava de deficiències estructurals al Camp Nou que posava en risc la seguretat dels aficionats, ara s’ha afegit un problema d’higiene a l’estadi del FC Barcelona. Segons va informar RAC1, els excrements i nius de coloms han generat un problema de salubritat a l’estadi. L’any 2013, quan el Barça tenia com a president Sandro Rosell, una inspecció de l’empresa especialitzada en plagues Gold Service va elaborar un informe en el qual es detallaven diversos aspectes de deficiència higiènica a l’estadi blaugrana.

“Per dins està en un estat bastant deplorable. La paraula, aquí, és desídia. Ningú s’ho ha mirat amb ganes”, va explicar a RAC1 l’encarregat de la inspecció, Toni Mora. Segons va detallar aquest, són nius fets sobre muntanyes d’excrements de coloms a les bigues del sostre del Camp Nou. “Probablement aquells nius hi eren des de feia un parell d’anys, per la mida que tenien. No eren d’una tarda”, va dir Mora.

Pedri: “El Barça s’aixecarà i aconseguirà grans coses”

El centrecampista del Barcelona Pedro González Pedri va considerar ahir, en la roda de premsa posterior a la firma de la seua renovació de contracte amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2026, que el club blaugrana “s’aixecarà i aconseguirà grans coses”.

“Estic molt content de ser aquí fins al 2026 i espero que siguin molts anys més”, va afirmar el jugador canari de 18 anys, a l’Auditori 1899 del Camp Nou.La clàusula de rescissió de Pedri, que va ser presentat com a jugador del Barcelona el 20 d’agost del 2020 procedent del Las Palmas, s’ha incrementat fins als 1.000 milions d’euros.En aquest moment, Pedri està de baixa a causa una lesió al quàdriceps de la cama esquerra que pot fer-li perdre’s els tres partits de la setmana següent: València, Dinamo de Kíev i Reial Madrid. Però el jugador no vol marcar-se cap termini per tornar.

“Avui és un dia històric, estem vivint el moment en què un noi que des de petit era del Barça està fent realitat el seu somni”, va dir el president Joan Laporta, que va tenir un lapsus i gairebé li diu Messi.Sobre si el pròxim futbolista a renovar serà Ansu Fati, el màxim dirigent blaugrana va dir que “jugadors del nivell d’Ansu i de Pedri són els que faran” que es torni a entrar “en una dinàmica guanyadora”.

Laporta: “Bartomeu és una persona desesperada”

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va dir ahir sobre el seu antecessor, Josep Maria Bartomeu, després dels intents d’aquest de justificar la seua criticada gestió, que “veig una persona desesperada, que s’està adonant de la magnitud del desastre que va fer i del qual és responsable. El president és l’últim responsable de tot i ha d’assumir les seues responsabilitats. Perdona que no vulgui entrar en detalls”, va sentenciar Joan Laporta a preguntes d’un periodista.

L’anterior junta va refusar una oferta per Ansu Fati

L’expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu va dir, en una entrevista a Mundo Deportivo, que “l’estiu del 2020 vam tenir una oferta d’un club anglès de 150 milions per Ansu que haurien arreglat els comptes”. Bartomeu va continuar justificant la seua gestió dient, entre altres coses, que “el club no té risc de dissolució i és viable amb molts recursos. Sense Covid hauria perdut només 50 milions la 2020-21”.

Pedri i Gavi, entre els 20 finalistes al Golden Boy

Els barcelonistes Pedro González López Pedri i Pablo Martín Páez Gavira Gavi; Yéremy Pino, del Vila-real, i Bryan Gil, del Tottenham, així com el francès Eduardo Camavinga i el brasiler Rodrygo Goes, del Reial Madrid, figuren a la llista dels vint finalistes al Golden Boy al millor jugador sub-21 de l’any, després de l’última llista donada a conèixer ahir.

Triomf de l’Eibar davant de l’Almeria per 1-0

L’Eibar es va imposar ahir a l’Almeria per 1-0 en partit avançat de la jornada de Segona divisió.

tracking