SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida busca la segona seguida

El Força Lleida, després del triomf de dimecres davant l'Alacant, visita avui l'ascendit Juaristi || Encuentra continuarà sense poder comptar amb el lesionat Hughes ni tampoc amb Marcos

Buscant la segona seguida

Buscant la segona seguidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida busca avui (18.00, Lleida Televisió) donar continuïtat a la victòria de dimecres davant l’Alacant sumant la segona a la complicada pista de l’acabat d’ascendir Juaristi Iraurgi de la localitat basca d’Azpeitia.

Tornarà a ser un duel de màxima dificultat, ja que Gerard Encuentra tampoc podrà comptar amb el lesionat Mark Hughes ni amb el base Juani Marcos, que segueix a l’espera de rebre el passaport italià per ser inscrit a la LEB Or. El repartiment de minuts entre els vuit jugadors serà protagonista una altra vegada, com ho va ser contra l’Alacant (69-67), mentre no es completi la plantilla amb els dos anhelats reforços.

Encuentra va confirmar divendres que treballen en la incorporació d’un center i un exterior, però que no hi ha cap pressa.

“Podríem haver fitxat qualsevol, però creiem que el jugador que arribi ha de millorar el que tenim i acoblar-se bé a l’equip”, va dir el tècnic de l’ICG Lleida.

Encuentra sí que va lamentar comptar amb una plantilla curta en aquest inici de competició, amb tres encontres en una setmana, ja que “l’equip està cansat, perquè hi ha jugadors que han sumat molts minuts”.

En aquest sentit, Miguel González ha fet una mitjana gairebé de 35 minuts en els primers compromisos i el segueix Schreiner, amb prop de 30. Tanmateix, el tècnic assegura que l’equip va sortir reforçat del triomf al Barris Nord i que “hauria estat injust perdre.

Després d’haver dominat durant tot el partit, ens hauria afectat a nivell moral.

Aconseguir la primera victòria et treu un pes de sobre”.Sobre el rival d’avui, Encuentra va assegurar que té “molt bona defensa i juga amb transicions ràpides, amb jugadors vinculats al Baskonia de molt talent i progressió. La pista és complicada i a tots els equips ens costarà jugar còmodes”.

Malgrat les dos derrotes amb què ha obert la competició, l’Iraurgi va lluitar tots dos partits, caient davant del Girona (63-70) i a Oviedo (79-73).

A la plantilla destaquen els tres jugadors cedits pel Baskonia: Hanzlik, Cissoko i Savkov. De fet, el primer és el màxim anotador i el més valorat, malgrat que el txec només té 19 anys.La pista d’Azpeitia també jugarà un paper determinant, atès que es tracta d’un pavelló de dimensions reduïdes en el qual els rivals ho passen malament.

La passada temporada, el conjunt guipuscoà va ser capaç de guanyar 12 dels 13 partits com a local i només va perdre l’últim contra el Clavijo, en el qual jugava Albert Lafuente.

L’única visita a la pista del Juaristi Iraurgi per part del Força Lleida va ser durant la temporada 2017-18, amb derrota per un ajustat 80-75.

Buscant la segona seguida

Buscant la segona seguidaSEGRE

Buscant la segona seguida

Buscant la segona seguidaSEGRE

Buscant la segona seguida

Buscant la segona seguidaSEGRE

Buscant la segona seguida

Buscant la segona seguidaSEGRE

tracking