HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Estrena victoriosa de l'Alpicat

L'Alpicat obre l'OK Lliga Plata amb una solvent victòria a la pista del Raspeig || Un doblet de Mats Zilken va aplanar el triomf a la primera meitat

Les lleidatanes no van estar gens encertades en atac.

Les lleidatanes no van estar gens encertades en atac.JOAN GÓMEZ

L’Alpicat va estrenar amb una de solvent victòria a la pista del Raspeig (1-4) la seua nova aventura per l’OK Lliga Plata, en la qual el gran objectiu és pujar a la màxima categoria. No va poder començar millor el quadre que dirigeix Xavi Roy el seu camí cap a l’OK Lliga, en un partit que els lleidatans van tenir controlat en tot moment. Dos gols de Mats Zilken a la primera meitat i un altre de Besolí a l’equador de la segona van acabar decidint.

Després d’uns minuts de tempteig i amb alguna ocasió clara per marcar, especialment dels lleidatans, Zilken va inaugurar el marcador als vuit minuts al transformar una falta directa.

El Raspeig va intentar reaccionar i va tenir, quatre minuts després, una immillorable oportunitat per restablir la igualada al marcador, però Ruano va fallar el penal. Xavi Roy va parar el partit i les seues instruccions van fer efecte, ja que al minut i mig de reprendre’s el joc, de nou Zilken perforava la porteria alacantina per fer pujar el 2-0 amb el qual es va arribar al descans.A la represa, el Raspeig va tornar a tenir l’ocasió de marcar a pilota aturada, aquesta vegada en una falta directa, però Pérez tampoc no va poder batre l’italià Franco Scarso.

I del possible 1-2 es va passar, quatre minuts després, al 0-3 anotat per Besolí.

Els locals per fi van tenir el premi del gol, al transformar Arche un penal, però Miquel Serret va tallar qualsevol indici de reacció amb el quart gol a sis minuts del final.

El Vila-sana ha perdut pràcticament totes les opcions de classificar-se per a la Final a Quatre de la Lliga Catalana d’hoquei patins femení, que es disputarà a finals d’aquest mes, després de perdre ahir per 0-3 contra el Manlleu. És la segona derrota de les jugadores que dirigeix Lluís Rodero, la segona consecutiva, que les obliga a guanyar per una diferència molt àmplia dimecres a la pista del Sant Cugat i esperar que el Cerdanyola perdi a Mataró.

El partit va estar igualat malgrat el marcador. El Vila-sana va posar les ocasions i el Manlleu, molt ben situat a la pista, els gols. “Com el dia contra el Cerdanyola ens ha faltat definir, és una cosa que hem de millorar. Hem tingut moltes ocasions, però no les hem sabut aprofitar. No m’agrada perdre, però estic satisfet de l’equip, que encara està en construcció”, va assenyalar Rodero.