SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Koeman: “Hi ha plantilla per guanyar la Lliga”

El tècnic destaca la importància de partits com el d'avui davant del València

Ronald Koeman, durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Ronald Koeman, durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.EFE/ALEJANDRO GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, va assegurar ahir que si milloren les seues prestacions en els pròxims partits, començant pel duel d’avui davant del València al Camp Nou (21.00/ Movistar LaLiga), tenen plantilla per “competir per guanyar el campionat”, i ha afirmat que veu l’equip “ficat” davant d’una “setmana interessant”. En aquest sentit, va recalcar la importància dels pròxims compromisos de l’equip.

“La nostra situació a LaLiga dependrà molt dels dos partits que tenim a casa aquesta setmana. La Champions és una altra cosa, sabem la nostra situació i cal endur-nos almenys els sis punts contra el Dinamo de Kíev. Em preocupa el partit del València, el de dimecres és un altre partit, una altra competició. Pot ser una setmana interessant i depenem de nosaltres mateixos”, va afirmar Koeman.

D’altra banda, es va mostrar molt satisfet amb la renovació de Pedri, i va restar importància a la inèdita clàusula de 1.000 milions. “Jo no poso les clàusules, és cosa del club. Estem contents que renovi amb nosaltres, és important tenir els millors a casa. Són jugadors de gran futur. Intentes millorar coses, però la clau sempre és el jugador. El més important és el caràcter del jugador, saber on és, que ha d’escoltar l’entrenador i la gent experimentada de l’equip. És un exemple d’un jove que sap la seua situació. N’hi ha molts de més joves que tenen un gran futur al davant”, va exposar.

La Reial Societat és el nou líder de la Lliga després de superar ahir el Mallorca (1-0) amb un gol de Lobete a l’últim minut. Per la seua part, Llevant i Getafe no van passar de l’empat (0-0) i continuen a la zona baixa de la classificació. Avui es disputen quatre partits, mentre que el Granada-Atlètic i Madrid-Athletic estan ajornats a causa de les convocatòries de jugadors sud-americans. A Segona, ahir el Girona va perdre a Montilivi davant l’Osca (1-3) i continua en zona de descens. Per la seua part, el Saragossa va sumar un nou empat, el setè de la temporada, davant del Màlaga (1-1).

Avui, assemblea del club amb diversos punts polèmics

Avui tindrà lloc l’Assemblea de socis Compromissaris del FC Barcelona, que se celebrarà al Palau Blaugrana a partir de les 15.00 hores, amb la votació dels comptes negatius, la modificació estatuària i donar llum al finançament de l’Espai Barça com alguns dels punts clau d’una Assemblea important i que arriba en un encreuament de declaracions entre l’actual i l’anterior Junta del club.L’ordre del dia constarà de nou punts i els 4.457 socis hauran de decidir si s’hi posicionen a favor o en contra.

Un dels aspectes més destacats és la reforma dels estatuts, que proposa una reducció del mandat a cinc anys o l’alta de soci de forma telemàtica.Els socis compromissaris també podran votar la suspensió de l’article 67 instaurat per l’expresident Sandro Rosell el 2013, que obligava la junta directiva a dimitir si presentava dos exercicis seguits amb pèrdues. Ara Laporta exigeix eliminar l’esmentat article.Un altre punt polèmic és l’aprovació de l’Espai Barça.

Laporta va anunciar que demanaria un finançament de 1.500 milions d’euros per poder atendre el pagament de l’obra, i serà l’Assemblea la que avui decideixi si s’aprova o no.

Alves s’ofereix per tornar al Barça

El futbolista brasiler Dani Alves va assegurar ahir que si el FC Barcelona el “necessita” tan sols ha de trucar-lo i acudirà per ajudar per “l’afecte, l’amor i el respecte” que té pel club, i va recordar que va marxar perquè no volia ser “còmplice” d’aquells que en el seu moment considerava que s’estaven “carregant” l’entitat. “Sonaria molt avantatgista dir que ara el Barça em necessita. Jo sempre vaig dir que me’n vaig anar perquè vaig veure que les coses no estaven com jo creia que haurien d’estar. Vaig sortir i vaig avisar”, va assenyalar en una entrevista al diari Sport.

Ansu Fati podria sortir avui a l’onze titular

Ansu Fati podria ser avui la gran novetat a l’equip titular després de jugar els tres últims partits sortint des de la banqueta (Llevant, Benfica i Atlètic de Madrid). El davanter barcelonista ha aprofitat aquests dies d’aturada per recuperar el to físic i ha seguit amb el pla previst per deixar enrere la lesió que va patir fa gairebé un any.

“Messi em va dir que ho tenia llest amb el Barça”

L’exbarcelonista Cesc Fàbregas va confessar que Messi li va confirmar que seguiria al club blaugrana. "Vaig estar amb Messi de vacances a l’estiu i em va dir que tot estava llest, que allargava contracte amb el Barcelona. Cinc dies després em va dir que el club li va dir que l’extensió del contracte era impossible i que havia de deixar l’equip”, va revelar l’actual centrecampista del Mònaco.

tracking