SEGRE

ELS DETALLS

L'AEM cau derrotat al camp del Dépor

L'AEM cau derrotat al feu corunyès amb dos genialitats d'Alejandra Serrano || Malgrat que va tenir les millors ocasions en el primer temps, poc més va poder fer davant d'un equip que va fer notar que acaba de baixar de Primera i és el favorit a pujar

Julia Miró, que va acabar el partit amb un embenat al cap, intenta robar la pilota a una rival.

Julia Miró, que va acabar el partit amb un embenat al cap, intenta robar la pilota a una rival.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No va poder ser. L’AEM no va poder donar la campanada i va caure davant del Deportivo. Va caure amb el cap molt alt contra un equip que va imposar el talent individual de les seues futbolistes, que és moltíssim, i que es va traduir en dos golassos d’Alejandra Serrano que van ser letals per a les lleidatanes, un just abans d’acabar la primera part i l’altre als cinc minuts de començar la segona. D’Abegondo, on cap visitant s’ha emportat punts aquesta temporada, era normal emportar-se una derrota.

I això que l’AEM va tenir les seues oportunitats, però si al teu equip juga una Alejandra Serrano que, del no-res, marca un autèntic golàs fent un barret després d’un toc de taló per després enviar la pilota a la base del pal esquerre de Laura Martí, i que després afusella amb un potent tret que toca al pal abans de besar la xarxa, poca cosa més pots fer que competir amb el màxim honor, deixant el llistó i el nom de l’AEM a dalt i passejant-lo al costat del del Deportivo amb el màxim orgull.

Així va quedar definit l’escenari del xoc en el minut 52, quan arribava el segon gol gallec.Malgrat que des de l’inici del matx l’AEM va ballar al ritme del metrònom corunyès, no es va sentir incòmode orfe d’esfèric i fins i tot va estar a punt de convertir-ho en una virtut. La primera a avisar va ser Astudillo, que als vint minuts enviava un xut que el pal escopia cap a fora.

Poc després era Taberner la que posava a prova una àgil i ben col·locada Ana Valles, que va poder enviar la pilota a córner.La mateixa Taberner va filtrar, a la mitja hora, una passada dins de l’àrea per a Andrea que, malgrat la seua col·locació, va tornar a desviar la portera corunyesa.

En el 35, un nou mà a mà, aquesta vegada liderat per Pixu, el desbaratava de nou Valles. I quan semblava que, malgrat la insistència, el marcador no es mouria, almenys fins al segon temps, va arribar la primera de les dos genialitats d’Alejandra Serrano, que van cristal·litzar el domini d’un equip que ahir va treure al camp 16 futbolistes i que totes, a excepció de Goretti, tenien experiència a Primera.

Després de les dos gerres d’aigua freda, a l’AEM se li va fer costerut el resultat, que ja no es va moure.Les lleidatanes descansaran el proper cap de setmana abans de rebre l’Espanyol el dia 31, precisament el seu rival en la segona ronda de la Copa de la Reina al novembre.

“Sabíem on veníem. Un camp com aquest, amb un equip que ve de Primera, jugadores de molta qualitat i a les quals costa molt treure’ls la pilota, i que en moltes fases del partit no sembli un monòleg.” Aquesta era la primera impressió, després de la derrota, d’un Òscar Cobacho que afegia que, davant d’això, “es tractava d’intentar reduir situacions crítiques i en aquest aspecte l’equip ha estat bé”. “Ens ha acabat condemnant l’efectivitat a les àrees”, va resumir.

Sobre el gol encaixat al tall del descans, Cobacho va reconèixer que “penso que es tractava d’un resultat injust, però que a la segona part hi havia marge per créixer.

A la primera no estàvem incòmodes i amb poc estàvem tenint arribada”. Malgrat tot, el tècnic va deixar clar que “l’equip pot sortir orgullós i satisfet perquè ho ha donat tot i ha tingut millors opcions fins i tot que a l’últim partit, però ara ja toca pensar en el següent contra l’Espanyol”.Per la seua part, Júlia Miró va deixar clar que el triomf del Dépor va ser merescut: “És frustrant, perquè el primer gol és d’aquells que no hi pots fer res.

Encara que ens ha tocat patir, crec que especialment a la primera part hem anat de menys a més.” Pixu va dir que “podíem haver rascat una mica més a la primera part i fins i tot haver marcat. Els seus gols han arribat en dos mals moments”.

Julia Miró, que va acabar el partit amb un embenat al cap, intenta robar la pilota a una rival.

Julia Miró, que va acabar el partit amb un embenat al cap, intenta robar la pilota a una rival.JORDI ECHEVARRIA

Julia Miró, que va acabar el partit amb un embenat al cap, intenta robar la pilota a una rival.

Julia Miró, que va acabar el partit amb un embenat al cap, intenta robar la pilota a una rival.JORDI ECHEVARRIA

tracking