L'Atlètic Lleida derrota un bon Gavà davant la seua afició

L'Atlètic Lleida derrota un bon Gavà davant la seua afició || L'equip de Josep Maria Turull deixa bones sensacions i ja mira cap amunt a la taula

L’Atlètic Lleida va mostrar el seu bon moment de forma i va derrotar el Gavà.

L’Atlètic Lleida va mostrar el seu bon moment de forma i va derrotar el Gavà.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va sumar els tres punts en joc al derrotar (4-2) el Gavà. El partit va resultar molt vistós pel bon joc de tots dos equips. Els locals van haver de remar contra corrent gairebé des de l’inici perquè en el minut 2 Howard va avançar el Gavà. L’Atlètic lleida va prendre el timó del partit i va començar a crear ocasions, en el minut 12 Soldevila va aconseguir empatar al rematar una bona jugada col·lectiva local. Tan sols tres minuts després Joel Huertas va capgirar el marcador al marcar el 2-1. El Gavà va tornar a equilibrar el marcador en el minut 21 amb la transformació d’un penal per part d’Albert.

El partit llavors va entrar en un atzucac d’equilibri però amb predomini dels de Josep M. Turull, amb dos bones ocasions abans del descans per marcar que no van fructificar.Després del descans l’Atlètic Lleida va seguir dominant i els canvis introduïts pel tècnic van donar nou aire a l’equip.

En el 72 una bona rematada de Vargas dins de l’àrea hauria pogut ser el 3-2, que va arribar finalment de les botes de Soldevila gràcies a una bona assistència de Masbernat. A partir d’allà el domini de l’Atlètic Lleida es va intensificar i les ocasions es van incrementar. Masbernat, que ja en va tenir una de bona en el 76, va disposar-ne d’una altra en el 86 en la qual, sol davant del porter, la pilota va acabar sortint per molt poc.

Però la insistència va tenir el seu premi i el mateix Masbernat va aconseguir el 4-2 definitiu que tancava el marcador i el matx.En resum, un molt bon encontre d’ambdós equips però amb un merescut triomf a la millor proposta i a l’ambició dels locals, que van mostrar trobar-se en una línia ascendent amb un triomf que els col·loca en sisena posició a la classificació amb quatre punts, a tres del Valls, que és líder.