L'Espanyol silencia el Cadis i segueix en ratxa

Adrián Embarba disputa una pilota amb l’armeni Varazdat Haroyan.

Adrián Embarba disputa una pilota amb l’armeni Varazdat Haroyan.EFE / ALEJANDRO GARCÍA

L’Espanyol va segellar ahir el segon triomf consecutiu de la temporada a costa del Cadis al RCDE Stadium, amb un gol de Raúl de Tomás just abans del descans i un altre en pròpia de Víctor Chust al 66. L’Espanyol va començar manant de forma clara. El Cadis es va trobar amb els avisos de Darder i Pedrosa, però, sobretot, un incisiu Raúl de Tomas.

RDT va buscar el gol amb insistència fins que el va aconseguir. Als 30 minuts ja havia enviat una pilota al pal i al límit del descans va anotar l’1-0. A la represa, Raúl de Tomás va tornar a veure porteria, però el seu gol va ser anul·lat per fora de joc.Va ser el preludi del segon.

Nou minuts després, al 66, Nico Melamed va disparar, la pilota va xocar contra Chust i va acabar al fons de la xarxa. Un altre premi a la major insistència del conjunt blanc-i-blau, que va confirmar que la victòria amb el Reial Madrid no va ser mera casualitat. Per la seua part, el Betis va guanyar l’Alabès (0-1) gràcies a un gol de Borja Iglesias al minut 89.