SEGRE

FUTBOL BASE

El porter del Balàfia que diumenge va patir un traumatisme cranial: “No recordo res”

El porter juvenil del Balàfia, que va patir diumenge un traumatisme cranial, ja és a casa || Va anar ahir a visitar els companys a l'entrenament

Florin, al centre, acompanyat ahir pels companys que va visitar a l’entrenament.

Florin, al centre, acompanyat ahir pels companys que va visitar a l’entrenament.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter de la UE Balàfia, Florin Madalin Oltean, va rebre l’alta ahir de l’Hospital Arnau de Vilanova, on estava en observació, després de donar un gran ensurt diumenge passat, en un partit de categoria juvenil contra l’Escola de Futbol Tremp, quan va tenir un fort xoc amb un jugador visitant. El porter va patir un traumatisme cranial a conseqüència del qual se li va obstruir la via aèria (cosa que es coneix metafòricament com empassar-se la llengua) i va estar durant uns minuts inconscient. Després d’aconseguir reanimar-lo, va ser evacuat en ambulància i sotmès a diverses proves, entre les quals un TAC.

“Per sort, tot ha quedat en un ensurt, les proves han donat negatiu i em trobo bé”, va dir Florin a aquest diari, i va admetre que “no recordo res del que va passar. Només recordo que vaig saltar a rebutjar una pilota i em vaig despertar a l’ambulància quan em van posar un collarí. M’han explicat que em vaig enredar amb els seus peus [del jugador rival], em vaig clavar un cop de cap i vaig caure a terra.

Em vaig intentar aixecar i vaig tornar a caure”, va explicar. “Estic molt agraït a tota la gent que m’ha ajudat, els meus companys i el meu entrenador. Si no hagués estat per ells ara no ho estaria explicant”, va assenyalar el jove jugador de setze anys.Alumne de primer de batxillerat al Màrius Torres, feia només unes setmanes que era al Balàfia després d’haver deixat el futbol durant un any.

Diu que per ell ja hauria tornat ahir a entrenar-se, però el metge li va recomanar que s’esperi i que si continua trobant-se bé com fins ara, torni amb l’equip aquest dijous. “Tinc cops al cap, la barbeta, a prop de l’ull i al genoll, però estic bé. Els meus pares han patit molt, però gràcies a Déu està tot bé”, va dir Florin.La seua mare, Flor, va explicar que ni ella ni el seu marit no havien anat al partit, per la qual cosa se’n van assabentar quan ja l’havia evacuat l’ambulància. “Van venir uns companys seus a casa a dir-me que no m’alarmés, però la veritat és que em va caure el món a sobre”, va admetre.

tracking