SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Folguera: “Hem de sortir valents”

Folguera demana agressivitat a l'equip en el duel d'aquesta nit a Calafell, un partit que augura serà “molt calent” || El Llista busca seguir invicte

Els jugadors llistats tenen avui una prova de foc a Calafell.

Els jugadors llistats tenen avui una prova de foc a Calafell.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Llista Blava defensarà aquesta nit (21.00) a la pista del Calafell la condició d’invicte en un partit que Albert Folguera augura que serà “molt competit” i “calent”, davant d’un rival reforçat que ja podrà comptar amb l’angolès Humberto Mendes, que torna després de tres setmanes lesionat. “El Calafell s’ha renovat molt i ha fet un equipàs. A més a més, la seua pista és molt calenta, amb molt públic i molta pressió, per la qual cosa és un dels partits més complicats que hi ha ara mateix fora de casa”, va apuntar el tècnic, que té clar com afrontar-lo. “Amb molta precaució però alhora sent valents.

Hem de portar el partit al nostre terreny, sortint valents, buscant-los a dalt i no deixar que ens tanquin, perquè tenen bons llançadors i gent molt bona en l’un contra un. Hem de ser agressius si volem aconseguir alguna cosa positiva”, va afegir el tècnic.En aquest sentit, Folguera no va tenir objeccions a reconèixer que “puntuar seria, d’entrada, un bon resultat. Aquesta Lliga serà molt competida i tot el que sigui sumar, i a més fer-ho fora de casa, és sempre molt positiu. Després, en funció de com es desenvolupi el partit, veurem si l’empat, si és que empatem, és bo o dolent.

De moment els tres empats que hem aconseguit, malgrat que anàvem guanyant els tres encontres en els minuts finals, ha estat el resultat més just”.Preguntat sobre la possibilitat de tornar a l’Onze de Setembre a partir del desembre, quan el pavelló deixarà de ser un centre de vacunació, Folguera es va mostrar caut. “Estaré content quan puguem jugar, que encara no sabem quan, però tinc clar que fins que no ens hàgim entrenat dos setmanes sobre parquet no podrem jugar un partit”, va avisar.

El club demanarà reformar la pista exterior, que està impracticable

El Llista Blava té intenció de sol·licitar a la Paeria la reforma completa de la pista exterior annexa a l’Onze de Setembre, que actualment no és apta per a la pràctica de l’hoquei. “Les plaques de ciment s’han desplaçat i ha format desnivells que posen en risc la seguretat dels nens, que podrien fer-se lesions greus.

Cal reformar-ho tot i posar terratzo i, si és possible, cobrir la pista per evitar que es mulli quan plou”, va assenyalar Marc Soler, coordinador de la base del Llista. Actualment el club compta amb vint-i-tres equips i gairebé 150 jugadors.

tracking