SEGRE

UNIVERSITAT INAUGURACIÓ

“Amb la Seu, l'INEFC creix”

El director del Consell Català de l'Esport destaca l'obertura del nou centre en la inauguració del curs || El tècnic Lluís Cortés va donar la lliçó magistral

Lluís Cortés, durant la lliçó inaugural del nou curs acadèmic d’INEFC.

Lluís Cortés, durant la lliçó inaugural del nou curs acadèmic d’INEFC.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’extrenador del Barcelona Femení, el balaguerí Lluís Cortés, va ser l’encarregat d’oferir ahir la lliçó inaugural del nou curs acadèmic 2021-22 de l’INEFC. Ho va fer amb una xarrada titulada Liderar des de la resiliència, en què va repassar la seua trajectòria al capdavant de l’equip amb el qual ha fet història, dins d’un acte en el qual es va premiar els estudiants amb l’expedient acadèmic més brillant del curs passat i en el qual Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport, va destacar que “l’INEFC creix”, recordant la posada en marxa del centre de la Seu, que s’uneix als de Lleida i Barcelona. Cortés, que en la seua lliçó va explicar tots els aspectes de la preparació d’un equip d’elit, recordant la importància que té per a un professional estar format en diferents aspectes, fins i tot “assignatures que creus que no necessites per ser entrenador de futbol”, va explicar després de la xarrada que li feia especial il·lusió inaugurar el curs a Lleida perquè “som d’una família en què els tres germans hem estudiat INEFC”.

Després de la inesperada sortida del Barcelona després de guanyar-ho tot la temporada passada, va dir que “estic tranquil, desconnectat i descansat. També em tocava després de l’estrès dels últims anys”, i va reconèixer que “he tingut contacte amb diversos clubs, però encara no hi ha res tancat. Crec que hi haurà novetats en el futur”, va afegir.Va reconèixer que “em pregunten molt per la meua sortida, però la resposta és senzilla.

La gent busca massa quan és molt senzill. Era el que necessitava jo i ho vaig explicar en el seu moment en el meu comunicat”, insistint que “va ser una decisió exclusivament meua”.Durant l’acte van intervenir Eduard Inglés, director d’INEF Catalunya, que va presentar la memòria acadèmica del curs passat; Xavier Peirau, director del centre de Lleida, i Paquita Santiveri, vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Qualitat de la Universitat de Lleida, que va ser l’encarregada de tancar-lo, amb la clàssica frase: “Declaro inaugurat el curs.”

tracking