SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

La Paeria ofereix l'ajuda dels serveis socials a tota la plantilla del Lleida Esportiu

Ignasi Amor brinda aquesta sortida als jugadors del Lleida que ho necessitin

Jordi Esteve, durant l'escorcoll.

Jordi Esteve, durant l'escorcoll.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ignasi Amor, regidor d’Esports de l’ajuntament de Lleida, va oferir ahir l’ajuda dels serveis socials del consistori als jugadors del Lleida Esportiu que estiguin passant per un mal moment econòmic i hagin de satisfer alguna necessitat bàsica, a causa dels impagaments de les seues nòmines per part del club. Amor va fer aquest oferiment després de conèixer el cas, revelat ahir per SEGRE, d’un jugador de l’actual plantilla del Lleida Esportiu que està vivint literalment de la caritat d’amics que li deixen diners i que ja ha demanat ajuda social a causa de la seua delicada situació. “Per a qualsevol cosa que necessiti un futbolista del Lleida, tenim les portes obertes. En la Paeria comptem amb un departament de benestar social, que està obert a aquest jugador o a qualsevol altre futbolista del Lleida que es trobi en una situació de conflicte similar a la d’ell,” va explicar Amor a aquest diari. “Se’ls farà un informe i si es tracta d’una persona vulnerable se li enviarà perquè sigui atès per l’organització que pugui ajudar-los en el seu cas, sigui el Banc d’Aliments o qualsevol altra,” va afegir el regidor.

El futbolista el cas del qual va revelar SEGRE, ja estava amenaçat de patir un tall de llum per impagaments, tema que ha pogut resoldre gràcies als diners que li han deixat amics. L’esmentat jugador, que prefereix mantenir-se en l’anonimat, també ha denunciat el club davant de Treball a causa de la seua situació.

El registre que el passat dia 5 van fer a les oficines del club inspectors de Treball i agents de la Guàrdia Civil ha destapat els problemes econòmics del club, que no ha pagat les nòmines d’aquesta temporada a la plantilla. SEGRE també va informar dimarts passat que nou jugadors del Lleida van ser desnonats el passat mes de juny d’un pis llogat pel club, on vivien tots junts. El contracte estava firmat pel jugador xinès Cheng Hui.

D’altra banda, el Comitè de Competició va sancionar ahir al Lleida amb una multa de 175 euros, per la retirada de l’equip benjamí que estava inscrit en la Primera divisió.

Segueix tota la informació que publica SEGRE de la Crisi del Lleida Esportiu

AFE recomana a la plantilla que presenti denúncia contra el club La plantilla del Lleida va rebre ahir la visita de representants de l’Associació de Futbolistes Espanyola (AFE), acompanyats d’un dels seus advocats, per conèixer de primera mà la situació en què es troben els jugadors del Lleida Esportiu, davant de la falta de pagament per part del club. AFE va recomanar als jugadors del Lleida que denunciïn davant d’aquesta associació l’entitat, quan s’obri la possibilitat que permet la reglamentació per fer-ho. També tenen intenció de presentar denúncia contra el Lleida davant de l’AFE jugadors de la plantilla de la passada temporada, que el club segueix devent diners.Els jugadors del Lleida es van reunir ahir a la nit en un sopar, amb l’objectiu de planificar una acció de denúncia conjunta.

tracking