SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa del Sant Crist torna per celebrar la 40a edició

L'emblemàtica carrera de Balaguer no es va celebrar el 2020 a causa de la Covid

El santuari del Sant Crist de Balaguer va acollir ahir la presentació de la carrera a què dona nom.

El santuari del Sant Crist de Balaguer va acollir ahir la presentació de la carrera a què dona nom.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una de les proves més emblemàtiques de l’atletisme popular de les comarques de Lleida, la Cursa del Sant Crist, tornarà Balaguer el 14 de novembre després que no pogués celebrar-se l’any 2020 passat, a causa de les restriccions que va provocar la Covid. La seua tornada coincideix amb la celebració de la quarantena edició de la carrera. La cursa retorna amb novetats, atès que el programa s’ha reduït a les modalitats de cinc quilòmetres i a la caminada no competitiva, amb l’objectiu de facilitar una millor organització.

Així mateix, es recuperen les carreres infantils.Altres de les novetats és que tant la línia de sortida com la meta estaran situades a l’esplanada del Sant Crist, amb la qual cosa l’organització, el club Runner’s Balaguer, vol donar realçament al monument que dona nom a la prova. La sortida serà a les 10.30.La prova també tindrà un vessant solidari. Els participants de la caminada podran fer donacions d’1, 3 o 5 euros, en el moment de la inscripció.

Els diners que es recaptin s’entregaran a Posa’t la Gorra Balaguer, que lluita contra el càncer infantil.Josep Maria Marqués, del club organitzador, va destacar que es tractarà d’una jornada de celebració i va fer una crida a la participació, en especial a la dels atletes més joves i de Balaguer. Per la seua part, Gemma Vilarasau, regidora d’Esports, també va destacar la importància de comptar amb una àmplia participació per recuperar la normalitat en l’organització d’activitats, tant d’aire social com competitiu.Les inscripcions per a la carrera de 5 km, oberta a majors de 14 anys, poden fer-se al web runners.cat o a la de iter5.cat. El preu és de 12 euros, que pujarà a 14 en els dies previs a la carrera. El premi és una samarreta del 40 aniversari.

tracking