SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Márquez: “Competeixo en el meu propi campionat”

Sense opció enguany a títol, es marca petits reptes per “motivar-me i progressar” || Considera que 21 carreres el 2022 “són massa”

Marc espera lluitar pel Top 5 a Misano.

Marc espera lluitar pel Top 5 a Misano.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al cap de dos setmanes de descans i un mes després de la primera cita celebrada a Misano, el Mundial de MotoGP torna a la Riviera de Rímini. Sense opcions aquest any de lluitar pel títol, que podria deixar sentenciat diumenge Fabio Quartararo, el lleidatà lluita contra si mateix. “Quan lluites pel Mundial tens una motivació addicional i una energia extra.

Jo competeixo en el meu propi campionat. Intento buscar motivacions personals. Quan compleixo els objectius que em marco és com si ho aconseguís, em motiva més per al progrés”, va apuntar ahir.

Va assegurar que un bon resultat al GP de l’Emília-Romanya seria un Top 5, però reconeix que li agradaria ser “més ràpid” a Misano i en aquest tipus de circuits i que, d’aquí al final del Mundial, es marca com a repte ser a prop del capdavant. “Aquest cap de setmana veurem on som, intentaré fer petits passos endavant i quedar entre els cinc primers seria un bon resultat. Però m’agradaria ser una mica més ràpid en circuits de revolts a la dreta”, va assegurar en roda de premsa.Pel que fa al Mundial de l’any que ve, que constarà de 21 carreres, una xifra rècord, va ser clar: “Volem competir a moltes zones del món i 21 carreres són moltes.

En el futur, n’haurem d’eliminar. No podem continuar en aquesta direcció. Han de trobar una solució.

Si unes entren, altres surten”, va dir.

tracking