SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Partit trampa de l'ICG Força Lleida amb el cuer

L'ICG Força Lleida busca avui el tercer triomf consecutiu davant d'un Prat que acumula els pitjors números de la Lliga || Mark Hughes reapareixerà i Matij Kavas podria tenir els primers minuts

Matij Kavas, al costat de Joaquín Prado i Gerard Encuentra durant la presentació oficial d’ahir.

Matij Kavas, al costat de Joaquín Prado i Gerard Encuentra durant la presentació oficial d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida posa avui (21.00) en joc al Barris Nord la bona ratxa de resultats, després de les dos victòries encadenades, i ho farà amb un Prat que arriba amb moltes urgències després de les tres derrotes i amb els pitjors números de la Lliga. Els potablaves són el segon equip que menys anota (65,7 punts), només superat per la Palma, també inèdit fins ara, i són el pitjor en rebots i valoració, entre altres facetes. Uns números que el Força Lleida supera amb escreix, encara que Gerard Encuentra no se’n fia i preveu un partit “molt dur”.

Ja a la pretemporada va guanyar al Barris Nord a la Lliga Catalana. “Sabem que ens exigirà un ritme molt alt, perquè els agrada jugar en transicions ràpides, així que haurem d’estar molt bé al balanç defensiu i no permetre segones opcions en el rebot. Aquí estarà la clau, però si no sortim amb la tensió i el respecte adequats és fàcil que ens guanyin”, va advertir.

El tècnic tampoc va voler treure pit per les dos victòries que acumula l’equip malgrat els problemes de lesions i la falta d’efectius. “No penso més enllà del dia a dia. Potser quan portem més jornades sí que podrem pensar en objectius.

No per haver guanyat dos partits ho hem de celebrar, ni si en perdem dos hem de pensar que som molt dolents”, va dir, i va afegir: “Encara ens queda marge per millorar. No hem arribat a la nostra millor versió, ens estem coneixent dins de la pista i això vol temps. Crec que des que vam començar, l’equip ha anat millorant i les dos victòries ens han reforçat més el treball diari”, va assenyalar Encuentra, que avui ja podrà comptar amb Mark Hughes, ja recuperat de l’esquinç de turmell, i amb Matij Kavas, que té l’OK de la Federació.L’aler eslovè es va mostrar ahir a la presentació oficial molt content de tornar a la Lliga (l’any passat va jugar a Valladolid) i es va definir com un jugador polivalent.

“Puc fer moltes coses en defensa i jugar en diferents posicions. L’any passat, per circumstàncies, no vaig poder treure el millor de mi, però sé del que soc capaç”, va assenyalar.Joaquín Prado, director esportiu, va valorar “les ganes venir va demostrar Kavas per vindre, que va ser un factor determinant”, i va dir que “complementa la resta de jugadors de perímetre. Ja des de la baixa de Brancou necessitàvem un perfil d’aler alt que ens ajudés defensivament i en el tir, i que puntualment pogués ajudar a la posició de 4, sense ser aquesta la seua funció principal.

Sempre és bo tenir una plantilla polivalent”, va assenyalar Prado, que també va confirmar que el fitxatge de Shaquille O’Neal Cleare està pendent únicament de la firma del contracte, ja que l’acord és total, com va avançar SEGRE dimarts passat.

Suport a l’Associació contra el Càncer

El Força Lleida i l’Associació Contra el Càncer a Lleida han firmat un acord de col·laboració que començarà avui amb sengles iniciatives durant el partit contra el Prat. L’associació posarà a la venda bidons solidaris i una guardiola perquè els que vulguin puguin fer-hi una aportació. En el futur es faran més iniciatives conjuntes.

Matij Kavas, al costat de Joaquín Prado i Gerard Encuentra durant la presentació oficial d’ahir.

Matij Kavas, al costat de Joaquín Prado i Gerard Encuentra durant la presentació oficial d’ahir.

tracking