SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Comissió extraordinària a la Paeria per tractar la situació del Lleida Esportiu

A petició del PSC, que reclama un informe jurídic per rescindir el conveni

Els futbolistes del Lleida Esportiu celebren un dels tres gols que van aconseguir davant del Sant Andreu.

Els futbolistes del Lleida Esportiu celebren un dels tres gols que van aconseguir davant del Sant Andreu.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A petició del grup socialista a la Paeria, l’equip de govern municipal ha convocat per aquest dilluns vinent, dia 25, a les 9.00, una comissió informativa extraordinària de Gestió, Cultura, Esports i Joventut amb un únic punt a l’ordre del dia: informació sobre la situació del conveni entre l’ajuntament de Lleida i el Lleida Esportiu.

En aquesta comissió, el regidor d’Esports, Ignasi Amor, haurà d’informar sobre el contingut de les reunions que ha tingut amb el club que ara presideix Jordi Esteve i els acords als quals hagi pogut arribar amb ell.

El PSC també ha demanat un informe jurídic per determinar el compliment del conveni subscrit el 2017 entre l’ajuntament i el Lleida Esportiu, per a l’ús del Camp d’Esports i determinar si hi ha marge per trencar-lo. En aquest sentit, el regidor socialista, Jackson Quiñónez, va destacar la situació d’indefensió que pateixen els treballadors, jugadors i tècnics del Lleida, per la qual cosa demana solucions amb caràcter d’urgència.

Després dels últims esdeveniments, amb l’escorcoll de les oficines del club per part d’inspectors de Treball, acompanyats per la Guàrdia Civil, a causa de la sospita d’irregularitats als contractes, tal com van denunciar almenys sis jugadors de la temporada passada i els impagaments que acumula el club en l’actual, Ignasi Amor va mantenir una reunió dijous amb Jordi Esteve, al qual va traslladar “el malestar del conjunt de la corporació per la situació actual del club”.

En aquest sentit, la Paeria ja va donar al Lleida un termini de tres dies per complir les seues obligacions, sota amenaça de rescindir el conveni que permet al club utilitzar el Camp d’Esports. Aquest conveni es va firmar el 2017 i conté clàusules que permeten al consistori revocar-lo en qualsevol moment.

Entre els grups municipals hi hauria una àmplia majoria a favor de la revisió del conveni, encara que per rescindir-lo ha d’aprovar-se al ple i ha d’estar avalat per un informe jurídic que confirmi que el club no compleix la seua part. Els grups municipals, per unanimitat, preparen una declaració institucional per defensar la imatge de la ciutat.

El partit d’avui

El Lleida visita avui l’Ebro (16.30) amb la necessitat imperiosa de sumar punts. El tècnic, Gabri, va admetre ahir que ha vist jugadors anímicament afectats per la situació, però que l’equip està preparat per competir.

tracking