BÀSQUET EUROLLIGA

El Barcelona supera amb claredat el Zenit i continua invicte i líder

El Barça va homenatjar la plantilla que va vèncer l’Eurolliga el 2010.

El Barça va homenatjar la plantilla que va vèncer l’Eurolliga el 2010.FC BARCELONA.CAT

El Barça segueix líder i invicte a l’Eurolliga al superar ahir amb claredat al Palau Blaugrana un erràtic Zenit de Xavi Pascual per un contundent 84-58, després d’un gran segon quart (24-8) i amb Nikola Mirotic estel·lar (20 punts en 15 minuts a la pista). Els blaugranes comparteixen actualment el liderat amb l’Armani Milà, que tampoc coneix la derrota a la competició.

El triomf del Barça és important, ja que la setmana que ve l’esperen dos difícils desplaçaments: dimarts, a la pista del Fenerbahçe i dijous, a la del Maccabi Tel-Aviv.Si als quarts de final de la temporada passada el duel entre blaugranes i russos va ser una batalla que es va decidir al cinquè partit, ahir va ser un recital del Barça contra un rival que nota en excés la marxa de Kevin Pangos, el seu líder la passada campanya, a l’NBA.