SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí defensa el liderat contra un renascut Girona

Les urgellenques ja van guanyar el duel de la Lliga Catalana || “Estem en una bona dinàmica i els posarem les coses difícils”, diu Canut

Bernat Canut confia que Irati Etxarri continuï rendint a gran nivell.

Bernat Canut confia que Irati Etxarri continuï rendint a gran nivell.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu lluitarà avui (20.45) per mantenir una jornada més el liderat en solitari de la Lliga Femenina i ho farà davant d’un dels candidats al títol, un Girona al qual ja va batre a la final de la Lliga Catalana i que arriba després d’encadenar dos victòries, una de les quals a l’Eurolliga davant del Fenerbahçe, i després de recuperar diverses jugadores, com Laia Palau, Eldebrink i la nord-americana Kennedy Burke. Bernat Canut va enaltir el nivell del rival i va dir: “Destacaria totes les jugadores, perquè té una plantilla com si fos un àlbum de cromos”, mentre va reconèixer que “els dos equips ens hem envalentit des de la pretemporada. El Girona està en un moment de forma bo i ve amb la moral alta després de les últimes victòries i motivat després de perdre la Lliga Catalana contra nosaltres, però estem en una bona dinàmica i els posarem les coses difícils”.Sobre les claus va ser clar: “Haurem d’igualar el seu nivell d’intensitat, limitar les seues fonts d’anotació, que són moltes i molt variades, i després buscar un bon dia en atac, tenint un bon encert.

Serà un encontre en el qual més que mai haurem d’estar molt bé. L’equip està treballant amb molta humilitat, conscient que ha de millorar en molts aspectes, però ens estan sortint les coses en defensa, atacant com volem i en els mals moments l’equip és capaç de sobreposar-se.”

tracking