SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué afirma que “en un clàssic no hi ha favorits”

El blaugrana diu sobre el seu marcatge a Benzema que “ens ho passarem bé”

Gerard Piqué celebra el gol que va marcar dimecres al Dinamo de Kíev a la Champions.

Gerard Piqué celebra el gol que va marcar dimecres al Dinamo de Kíev a la Champions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va assegurar que en el clàssic de demà al Camp Nou contra el Reial Madrid no hi ha un favorit clar i que el resultat no depèn en aquests partits de les dinàmiques amb què arriben els equips. En una entrevista conjunta amb Sergio Busquets a Vamos, va afirmar que “en un clàssic no hi ha favorits. Si volen ser-ho ells els dono aquest cartell sense problemes”, i va afegir que “els dos equips venim bé, hem passat moments de crisi i ara som a dalt a la Lliga i recuperant un mal inici”.

Va reconèixer que “un clàssic és més que un partit, és més que aconseguir tres punts”, ja que es tracta “del missatge que dones, que pots guanyar el Madrid i que ets allà. Guanyar el teu etern rival et dona confiança per afrontar el que ve”, va valorar. “Serà un equip difícil de batre però tenim les nostres armes i juguem a casa”, va afegir.Pel que fa a Benzema, va assenyalar que “Karim sempre ha demostrat que és més que fer gols, et dona assistències i crea espais.

La seua figura ha agafat molta més importància. Sabem de la dificultat que és marcar-lo a ell, ens ho passarem bé”.Sobre la recent renovació d’Ansu Fati, va dir que “és una alegria enorme perquè és un jugador de futur”, però va advertir que “no podem oblidar l’edat que té i carregar-lo d’excessiva pressió”.Sergio Busquets, per la seua banda, va ser autocrític i va reconèixer que el Barça ha de projectar “una imatge millor, la d’un equip que vol competir per tot”.

Xavi: “El meu objectiu és entrenar el barça”

El tècnic Xavi Hernández, que ahir va guanyar la Copa de l’Emir amb el seu equip, l’Al-Sadd, en una entrevista a la revista 20 Minutos va reiterar el seu desig d’entrenar algun dia el Barcelona.

“La meua idea és entrenar el Barça. Mai no ho he amagat, és el meu objectiu i el meu somni. No sé si passarà o no, si em necessitaran o no, però de moment soc feliç per entrenar l’Al-Sadd”, va explicar.

Jordi Alba, Araujo i Pedri no es van entrenar

Jordi Alba, Pedro González Pedri i Ronald Araujo no es van entrenar ahir amb el grup a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a causa de les respectives lesions i són seriós dubte per entrar a la convocatòria per disputar demà el clàssic contra el Reial Madrid. D’altra banda, Dembélé podria reaparèixer dimecres davant del Rayo. El francès va passar revisió dijous a Finlàndia.

El Granada empata a l’últim minut (1-1)

El Granada va evitar la victòria d’Osasuna al minut 90 gràcies a una diana de Montoro (1-1), que va igualar el gol inicial de Chimy Ávila, i va impedir que l’equip navarrès enxampés la Reial Societat a dalt de tot de la classificació. L’equip navarrès va fer mèrits per aconseguir el triomf. D’altra banda, en partit corresponent a la Segona divisió, l’Eibar es va imposar per 2-1 al Cartagena.

tracking