Futbol

Victòria del Lleida en el camp de l'Ebro (1-2)

Segon triomf a la Lliga d’una plantilla que continua sense cobrar

Victòria del Lleida en el camp de l'Ebro (1-2)Carles Miranda

Enmig de la crisi institucional que viu el Lleida, amb greus problemes econòmics, la plantilla, que continua sense cobrar aquesta temporada, ha guanyat 1-2 en el camp de l’Ebro, firmant així la seua segona victòria a la Lliga, que dona oxigen a la també dolenta situació esportiva que travessa. Gràcies a aquest triomf, l’equip que entrena Gabri suma 10 punts després dels 8 primers partits de Lliga.

El Lleida s’ha avançat al marcador gràcies a un gol de Moha en el minut 23, tant que ha equilibrat Altube en el 41, amb la qual cosa s’ha arribat al descans amb 1-1 al marcador. L’equip ho ha passat malament en la segona part, però ha aconseguit emportar-se els tres punts gràcies a un gol marcat per Monterde en el minut 89, quan ja semblava que el partit finalitzaria amb empat.

El Lleida tornarà a jugar en La Almazora, el camp de l’Ebro, dimecres vinent (16.30), encara que serà en partit de la Copa RFEF. El guanyador de l’eliminatòria es classificarà per a la Copa del Rei.