SEGRE

Futbol

Apareixen pintades contra els propietaris del Lleida Esportiu al Camp d'Esports

"Lladres", "Sou escòria" i "Mafiosos fora" són algunes de les inscripcions que hi ha a les parets de l’estadi

Apareixen pintades contra els propietaris del Lleida Esportiu en el Camp d'Esports

Apareixen pintades contra els propietaris del Lleida Esportiu en el Camp d'EsportsJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les parets del Camp d’Esports han aparegut aquest matí amb pintades contra els propietaris del Lleida Esportiu, els germans Albert i Jordi Esteve, després de la greu crisi econòmica i institucional que està vivint el club arran dels impagaments i desencadenada pel registre de la Guàrdia Civil i funcionaris de la Inspecció de Treball el passat 5 d’octubre per presumpte frau a la Seguretat Social, falsedat documental i blanqueig de capitals.

En les inscripcions poden llegir-se frases com "Mafiosos fora", "Lladres", "Sou escòria" o Es ven", enmig d’un clima de crispació entre els aficionats que, en canvi, estan entregats a l’equip que ahir va aconseguir la seua segona victòria a la Lliga en derrotar a domicili l’Ebro (1-2).

Cal recordar que aquest dilluns, a les 9.00, està previst que es reuneixi una comissió informativa extraordinària de la Paeria a fi de tractar la situació del club i la conveniència de revisar el conveni d’ús del Camp d’Esports. Entre els grups municipals hi ha una àmplia majoria a favor de la revisió del conveni, encara que per rescindir-lo ha d’aprovar-se en el Ple i prèviament ser avalat per un informe jurídic que confirmi que el club no compleix la seua part. Una de les clàusules de l’esmentat conveni subscrit el 2017 entre el llavors alcalde Àngel Ros i el club –la segona, apartat A– diu textualment: “La cessió d’ús es fa amb caràcter de precari i, per tant, revocable en qualsevol moment per raons d’interès públic”

tracking