BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Arriba la primera victòria

El CB Lleida venç l'Helios de Saragossa gràcies a un gran tram final de partit || Pilar Comella lidera l'equip amb 23 punts i 24 de valoració

Cristina Peña intenta anotar davant d’una jugadora de l’Helios.

Cristina Peña intenta anotar davant d’una jugadora de l’Helios.JAVI ENJUANES

A la jornada 4 va arribar la primera victòria de l’Ekke Lleida en la seua estrena a la Lliga Femenina 2. Va ser per 64-57, amb l’Helios de Saragossa, en un duel que va estar igualat en tot moment, però que van acabar decantant del seu costat les lleidatanes en un gran últim quart, que va acabar amb un parcial de 25-16, liderat per Pilar Comella, que va anotar 10 dels 25 punts de l’últim parcial i va acabar com la jugadora amb millor valoració del partit (24) i 23 punts en total. Amb tres derrotes en les tres primeres jornades, el CB Lleida enfrontava el partit amb la bona notícia del retorn de Roser Tous, que encara no havia pogut debutar al lesionar-se a la fase d’ascens del juny.

L’equip d’Albert Puig va transmetre les millors sensacions a l’inici de partit contra un rival, l’Helios, que arribava al Barris Nord amb dos victòries en tres partits. Malgrat tot, les lleidatanes no es van desenganxar del marcador en cap moment i van acabar al primer quart perdent per 13-16. A l’inici del segon quart cap dels dos equips va trobar l’encert, però passat el minut 15, les locals van reaccionar per arribar al descans i van encadenar un parcial de 13-8, amb la qual cosa se n’ananven amb avantatge als vestidors (29-27).

El CB Lleida va tornar a la pista mantenint les bones sensacions, però sense trobar cistella amb facilitat i només va poder anotar 10 punts al tercer quart. Així, l’Helios afrontava els últims 10 minuts amb avantatge a l’electrònic (39-41). Va ser llavors quan el CB Lleida va reflectir la seua millora a l’electrònic, amb 18 punts els últims cinc minuts, que els van portar al primer triomf de la temporada (64-57), amb un rival que ha de lluitar pels mateixos objectius que l’equip lleidatà.

A més de la gran actuació de Comella, també van destacar Rous Tous, que va tornar a les pistes amb 12 punts, i Sílvia Lafuente, que va ser la que més rebots va capturar, amb vuit.