SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Insults a Koeman al sortir de l'estadi i cops al cotxe

El tècnic afirma que el Barça no va ser inferior i que veu millora en l'equip

Ronald Koeman, capcot, en un moment del partit d’ahir davant del Madrid.

Ronald Koeman, capcot, en un moment del partit d’ahir davant del Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després del partit, Ronald Koeman va ser increpat i insultat per diverses desenes d’aficionats, que també van colpejar-li el cotxe quan abandonava el Camp Nou. Koeman, sense cordó de seguretat, va haver de passar amb el vehicle entre nombrosos aficionats que l’esperaven a fora de les instal·lacions blaugrana. Quan el tècnic neerlandès va disminuir la marxa, aquests es van llançar a colpejar el cotxe entre insults i crits de “fora, fora”.

Després del partit, en roda de premsa, el tècnic va negar que el Barça mereixés la derrota. “S’ha d’exigir guanyar aquests partits, esclar. Hem demostrat que no som inferiors al Madrid, però en comptes d’un 1-0 ha estat un 0-1 i això marca moltíssim el partit.

A poc a poc millorem i som més a prop de fer un partit gran, és veritat”, va dir.Va assegurar que està “decebut pel resultat”, però no pel joc de l’equip. “Sempre és complicat entendre un resultat així, perquè hem fet mèrits per tenir un altre resultat, sobretot a la primera part” i va afegir que “després del 0-1 ha estat complicat perquè han defensat el resultat i sabíem que la seua contra és molt perillosa. Hem intentat fer el nostre joc, influeix moltíssim anar al davant o al darrere i és una llàstima perquè hem tingut ocasions per posar-nos al davant en el partit”, va insistir.Sí que va reconèixer que perdre un clàssic és “alguna cosa més” que perdre tres punts.

“Ho entenc perfectament, però no hi ha temps d’abaixar el cap perquè dimecres hi ha un altre encontre. El campionat és molt llarg, hem de continuar millorant”. No creu que el Madrid pogués haver golejat a la segona part.

“Golejat és molt exagerat però és veritat que el Madrid ha tingut dos oportunitats a la segona part. El Madrid és molt perillós a la contra, és el seu joc, i és gairebé impossible de controlar”, va explicar.Va lamentar també els xiulets cap a Luuk de Jong. “No m’agrada que el públic xiuli un jugador. S’ha d’ajudar i donar suport”, va demanar el tècnic.

Frenkie de Jong va acabar el partit lesionat

Frenkie de Jong va jugar malgrat les molèsties als isquiotibials i, segons va informar Sport, va acabar lesionat i està pràcticamente descartat per dimecres contra el Rayo. També va acabar amb molèsties Ansu Fati.

“S’han d’aprofitar les ocasions”

Sergio Busquets va dir que el Madrid havia estat “més encertat” i va valorar que “en partits així s’han d’aprofitar les ocasions. Hem tingut la de Dest. El que marca el primer gol té molt de guanyat”.

“El triplet del 2015 ens va sortir molt car”

Gerard Piqué assegura en una entrevista al diari El País que “el triplet del 2014-15 ens va sortir més car que mai” i ho raona en el fet que “el gener d’aquell any la intenció de vot per a Bartomeu –es presentava a la reelecció– era menys d’un 1% i després les va guanyar. És una lliçó per als socis que els resultats no ho són tot”, explica el central, molt crític amb la gestió de Bartomeu. “La Covid dona per amagar certes coses, però no per amagar-ho tot.” També és optimista de cara al futur per la generació de joves que està pujant.

tracking