L'Alpicat segueix intractable a casa

Guanya l'Ademar i suma la segona victòria del curs

Arnau Garrabé intenta superar la defensa de l’Ademar.

Arnau Garrabé intenta superar la defensa de l’Ademar.POL PUERTAS

El Cochesinternet.net Alpicat va sumar ahir la segona victòria de la temporada, les dos com a local, al superar el Maristes Ademar de Badalona per un clar 85-63. L’equip de Joan Albert Cotonat va dominar sempre i va portar les regnes del duel, encara que no va ser fins al tercer quart quan va aconseguir tancar el duel. El conjunt lleidatà va arribar al descans amb un avantatge de 12 punts (37-25), però va ser al tercer acte quan va sentenciar un rival que mai va transmetre sensació de poder lluitar pel triomf.

Només va reaccionar durant l’últim quart, però va ser per maquillar un resultat que abans dels últims deu minuts era de 65-35. Cotonat va manifestar després del matx que “encara no estem al nivell que volem, però sí que seguim en continu creixement. A la nostra pista estem demostrant que podem ser competitius en aquesta categoria”.