SEGRE

CICLISME ACTIVITATS

Lleida tanca un cap de setmana dedicat al ciclisme femení

Una de les proves celebrades durant el Clínic.

Una de les proves celebrades durant el Clínic.ESPORT FEMENÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida ha acollit aquest cap de setmana el II Clínic de Ciclisme Femení de Lleida: un conjunt d’activitats per impulsar el ciclisme entre les dones, a més de conèixer noves disciplines. Una d’aquestes és la BTT-Orientació, una activitat que es va realitzar ahir al matí, durant la segona jornada del Clínic, al parc de la Mitjana. Més de vint dones, agrupades en parelles, van provar de buscar les fites amagades per tot el parc en el menor temps possible.

L’activitat va ser presentada per Kike Borrás, un dels referents de la BTT-Orientació a Lleida. Ja a la tarda, es va celebrar la clausura del Clínic, amb la participació de Quim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme; Norbert Herrera, delegat de la Federació a Lleida, i Núria Duch i Divina Farreny, membres d’Esport Femení Lleida –entitat que coorganitzava el Clínic el cap de setmana–.La programació de l’esdeveniment va tenir també activitats dissabte. Per obrir el dia, hi va haver una sortida en bici de carretera entre Lleida i Albesa, amb la participació d’Iris Gómez –tercera enguany a la Volta a Portugal–.

Després, es va fer un taller de mecànica especialitzada en bicicletes i una activitat per reforçar el sòl pelvià i evitar lesions en ciclistes.

tracking