SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista farà d'espàrring de la selecció a Mollerussa

El 10 de novembre i avui rep a Bell-lloc el Voltregà abans de l'aturada de lliga

Andreu Tomàs pugna amb un jugador del Poiré Roller francès en el partit de dissabte.

Andreu Tomàs pugna amb un jugador del Poiré Roller francès en el partit de dissabte.CARINE FOURNIER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Llista jugarà un partit amistós amb la selecció espanyola el proper 10 de novembre. Així ho ha demanat al club el combinat estatal, en el qual figura el porter llistat, Martí Serra, per preparar el Campionat d’Europa d’hoquei, que es disputa a la localitat portuguesa de Paredes, del 14 al 20 de novembre. Però abans, l’equip d’Albert Folguera ha de disputar avui un altre partit de competició, el quart en quinze dies.

El Llista rep a Bell-lloc el Voltregà (21.00 hores) en l’últim matx abans que la competició s’aturi durant un mes, precisament per la disputa de l’esmentat Europeu. Malgrat que l’entrenador llistat admet que l’equip arriba “cansat” al partit d’aquesta nit, no li agrada l’aturada. “Ens entrenarem durant tot aquell temps per estar al millor possible, per la qual cosa jugar aquest partit ens vindrà molt bé”, explicava Folguera.

“Portem molts partits seguits, el viatge a França en furgonetes ha estat pesat, però intentarem arribar tan frescos com sigui possible al partit i competir-lo de la millor manera”, afegia. A més, per a aquest encontre el tècnic té la baixa per sanció d’Oriol Vives, per haver acumulat quatre targetes blaves.El de Bell-lloc lamenta que “no arribem com volíem” davant d’un rival, el Votregà, “que sempre és molt competitiu i ha anat de menys a més. Ve d’empatar a Portugal en una pista complicada.

diguem que porten una dinàmica oposada a la nostra. Si ja per si mateix és complicat el Voltregà, ara serà especialment difícil”.Afirma que ja han girat full de la derrota de dissabte a la pista del Poiré Roller francès (5-4), en el debut aquesta temporada a la WS Europe Cup, competició en la qual defensen un títol que han guanyat en les tres últimes edicions. “La Europe Cup és una competició diferent que ara deixarem aparcada fins al desembre”, va afegir l’entrenador lleidatà.

“Encara som a temps d’arreglar-ho, per a la qual cosa hem de guanyar els dos partits que jugarem a casa i també la sortida a l’altra pista francesa”, la de La Noisy.El següent duel de Lliga que disputarà el Llista no serà fins al 27 de novembre, quan visitaran la pista de l’Igualada.

tracking