SEGRE

ATLETISME CURSES DE MUNTANYA

Rècord de participació a la Montsec Ultra Trail

La prova, que compleix la vuitena edició, torna a Àger els dies 5 i 6 de novembre || Reunirà 550 atletes entre els seus tres recorreguts

Participants d’una edició anterior de la Montsec Ultra Trail.

Participants d’una edició anterior de la Montsec Ultra Trail.MUT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’un any d’aturada obligat per la pandèmia, els propers dies 5 i 6 de novembre torna a Àger la Montsec Ultra Trail, considerada una de les proves més dures del calendari estatal i que celebrarà la vuitena edició. Ho farà amb rècord de participació, ja que seran 550 atletes els que prendran part en els tres recorreguts que proposa l’organització, el Club Atlètic Ultra Lleida. En l’última edició, la del 2019, en van sortir 325.

Divendres dia 5, a les 22.00 arrancarà l’Ultra Trail des de la Col·legiata d’Àger, que té un recorregut de 102 km i 6.600 metres de desnivell positiu acumulat. Dissabte, a les 9.00 es donarà la sortida a la Marató, de 48 km i 3.088 metres de desnivell. Serà des del Càmping d’Àger, des d’on també es donarà la sortida a les 9.30 a la Mitja Marató, de 21 km 1.293 metres de desnivell.

Dani Delgado, director de la MUT, va afirmar que “la prova té trams espectaculars, com el congost de Mont-rebei, la qual cosa la fa molt atractiva. Tenim inscrits de vuit països”. El recorregut és secret i s’entrega deu dies abans de la prova.

Delgado va destacar “la col·laboració dels voluntaris i de la gran majoria d’establiments de restauració de la zona, a més de Natudis, el Càmping la Vall d’Àger i els ajuntaments d’Àger i Sant Esteve de la Sarga. Aquell cap de setmana es reuneixen més de mil persones a Àger”.

tracking