SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça vol evitar situacions com la que va viure Koeman al deixar el Camp Nou diumenge

El Barça vol evitar situacions com la que va viure Koeman al deixar el Camp Nou diumenge || Revisió de protocols després dels partits i entrenaments

Un aficionat colpeja el cotxe de Ronald Koeman quan el tècnic abandonava l’estadi.

Un aficionat colpeja el cotxe de Ronald Koeman quan el tècnic abandonava l’estadi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona revisarà els seus protocols de seguretat després que diumenge Ronald Koeman fos increpat i el seu cotxe colpejat per desenes d’aficionats a la sortida del Camp Nou després del clàssic davant del Madrid. D’aquesta forma, el club blaugrana vol protegir els seus tècnics i futbolistes, però alhora els seus seguidors, la majoria nens i joves a la recerca d’una foto amb els seus ídols. El problema no és nou, ja que en altres partits els jugadors també han tingut problemes per accedir a l’estadi o sortir-ne.

De fet, Jordi Alba va haver d’accelerar el seu vehicle diumenge, posant seriosament en perill els aficionats. El Barça té el mateix problema a les entrades i sortides de la Ciutat Esportiva i fins i tot Messi va preguntar un dia als aficionats per a què gravaven sempre els mateixos vídeos. Koeman i la seua dona Bartina, que l’acompanyava al cotxe, van tenir molts problemes per deixar les instal·lacions del club després de la derrota davant del Madrid (1-2).

Desenes de persones es van abalançar sobre el seu cotxe, algunes increpant-lo i d’altres només buscant una fotografia. El servei de seguretat del Barça els va aconsellar sortir per aquesta porta ja que l’habitual estava atapeïda de gent, però aquesta altra també estava plena. El club va condemnar el mateix diumenge aquesta situació i va anunciar que prendrà les mesures de seguretat i disciplinàries perquè no succeeixin aquests fets.

El Barça revisarà els protocols i es reunirà amb les empreses privades, Guàrdia Urbana i Mossos, que ja s’han posat a disposició de l’entitat per solucionar aquesta incidència. El club no havia presentat ahir cap denúncia en relació amb els incidents que van viure Koeman i alguns jugadors de l’equip. Ousmane Dembélé es va exercitar ahir al mateix ritme que els seus companys i podria entrar en la convocatòria per jugar demà (19.00, Movistar) contra el Rayo Vallecano.

El davanter va estar la setmana passada a Finlàndia amb l’equip mèdic que el va operar el 28 de juny d’una desinserció del tendó del bíceps femoral de la cama dreta. Se li van pronosticar 4 mesos de baixa, que es compleixen aquesta setmana. D’altra banda, Frenkie de Jong serà baixa per jugar davant del Rayo per una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Per la seua part, Pedri es va sotmetre ahir a una ressonància que va confirmar que la lesió no evoluciona bé i podria estar tres setmanes més de baixa. Getafe i Celta van tancar ahir la desena jornada de Lliga (0-3) i avui arranca l’onzena amb Alabès-Elx (19.00), Espanyol-Athletic (21.00, Gol) i Vila-real-Cadis (21.30). A Segona, Girona i Saragossa van empatar (1-1) i va ser cessat el mexicà Nacho Ambriz com a tècnic de l’Osca.

El club va ingressar 4,5 milions en entrades

El Barça va ingressar diumenge 4,5 milions d’euros en concepte d’entrades per al clàssic contra el Madrid. El fet que prop de 26.000 socis hagin sol·licitat l’excedència per a l’abonament de la temporada va permetre al club posar a la venda 30.000 localitats del Camp Nou, que es van esgotar. L’assistència de 86.422 espectadors és la millor des de l’inici de la pandèmia i el club assegura que els seients buits responen a abonats que no van acudir.

La Copa Maradona, contra Boca a l’Aràbia

Barça i Boca Juniors disputaran el 14 de desembre la Copa Maradona, un partit amb el qual retre homenatge al futbolista i tècnic argentí. El matx amistós entre dos dels equips en els quals va jugar es disputarà al Mrsool Park de Riad, a l’Aràbia Saudita. Amb aquest duel es retrà homenatge a Diego Maradona, considerat com un dels millors futbolistes de tots els temps i que va morir el 25 de novembre del 2020.

“No pot ser que es xiuli un jugador”

“Diria a l’afició que animin del minut 1 al 90, no pot ser que es xiuli un jugador quan surt, perquè així no ajudes. Això no pot passar i cal remar junts”, va assegurar ahir el lleidatà Carles Puyol, excapità del Barça. “Jo vaig sortir uns minuts abans i també em van donar cops al cotxe.

El Barça o la seguretat hi haurien de posar ordre. I no donar-los més bola. Aquestes persones no ho mereixen”, va dir en relació amb l’incident de Ronald Koeman.

tracking