SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Mollerussa, a un partit de jugar la Copa amb un Primera

L'equip del Pla d'Urgell entra demà en el sorteig de l'eliminatòria prèvia

Una formació inicial del Mollerussa d’aquesta temporada, en què competeix a Primera Catalana.

Una formació inicial del Mollerussa d’aquesta temporada, en què competeix a Primera Catalana.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mollerussa coneixerà demà el seu rival a l’Eliminatòria Prèvia de la Copa del Rei 2021/22, una competició a la qual torna després de molts anys i en la qual, als vuitanta i noranta, coincidint amb la seua presència a Tercera divisió (quatre temporades), Segona B (quatre) i Segona A (una temporada, la 88-89), va participar en set edicions consecutives. “Entrem a la Copa al ser el millor equip d’entre els que no van pujar a Tercera RFEF”, explica Jaume Vallverdú, president del club, que somia amb la possibilitat d’enfrontar-se amb un equip de Primera. En el sorteig de demà hi ha 20 equips i el Mollerussa serà en un bombo juntament amb el CD Utrillas (Terol), CD Injerto (Berbinzana, Navarra) i el SE Penya Independent (Sant Joan de Labritja, Eivissa).

L’eliminatòria, a partit únic, es jugarà el 17 de novembre i, com explica Vallverdú, “el guanyador jugarà segur contra un equip de Primera divisió, però no dels que competeixen a la Lliga de Campions”. Aquesta eliminatòria es jugaria el 4 d’octubre.Vallverdú destaca que, en cas de passar aquest ronda prèvia, el Municipal de Mollerussa està preparat per acollir un duel davant d’un rival de Primera i així ho ha avalat la mateixa Federació Espanyola. “Fa pocs dies va venir a revisar les instal·lacions un delegat federatiu i el camp compleix l’exigit. També hi ha sala antidopatge per si és necessària”, afegeix.

Admet que, per prudència, no han començat a valorar les mesures a prendre en cas de rebre un equip de Primera. “Primer veurem què ofereix el sorteig i després de conèixer el rival i si ens toca jugar el 17 de novembre a casa o fora, farem una reunió de junta per preparar coses en funció dels escenaris que tinguem davant”, valora.El Mollerussa va participar en la Copa del Rei en set edicions consecutives, entre les temporades 1986-87 i la 1991-92. Només en dos va passar a la segona ronda.

La 88-89, la que va competir a Segona divisió A, va eliminar al Nàstic en la primera ronda i va caure eliminat davant del Lleida en la segona.I la 90-91, a Segona, també va eliminar el Nàstic en primera ronda i va caure en la segona contra l’Andorra.

tracking