SEGRE

FUTBOL COPA RFEF

Adeu al somni de la Copa

El Lleida Esportiu cau als penals davant de l'Ebro en un partit sense ocasions clares de gol || Loscos, el porter local, va aturar els llançaments de Quim Araujo i Roger Figueras

David López intenta progressar per la banda perseguit pel lleidatà Noel Carbonell.

David López intenta progressar per la banda perseguit pel lleidatà Noel Carbonell.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida es va acomiadar del somni de la Copa del Rei (en cas de victòria hauria jugat al Camp d’Esports amb un equip de superior categoria, un Primera, un Segona o un Primera RFEF) al caure eliminat a Saragossa en els llançaments des del punt de penal. Al final del temps reglamentari i de la pròrroga es va arribar sense que es mogués el marcador. Víctor Vidal va aturar el cinquè llançament d’Eder Díez que forçava la “mort sobtada”, però el porter de l’Ebro, que ja havia aturat el penal inicial de Quim Araujo, va tornar a parar el de Roger Figueras i va posar la classificació amb safata a Iñaki Santiago, que no va fallar.

El partit, amb la pròrroga inclosa, va ser d’escassa qualitat amb dos equips més preocupats de no encaixar cap gol que de marcar-lo. Va faltar tensió i va sobrar por, per la qual cosa les ocasions es van veure en comptagotes per a desesperació dels prop de 300 espectadors que es van citar al Municipal aragonès, inclosos la dotzena de seguidors lleidatans que es van desplaçar fins a Saragossa per animar els de Gabri.Després d’una esperançadora internada d’Alpha Bagayoko (13’) que no va trobar forat per a la rematada final i una falta directa de Toni Vicente (16’) que se’n va anar per sobre del travesser, el duel va entrar en una fase soporífera, amb molt de joc aeri i massa imprecisions. Hi va haver, a més, proliferació de faltes i fores de banda.

Va tenir el gol l’Ebro abans del descans, en una centrada xut de Quesada que va aturar bé Víctor Vidal. El segon temps va ser idèntic al primer, amb una rematada de Nahuel que va sortir ajustada al pal (49’) i un cop de cap de Yasser (64’), al qual l’àrbitre va perdonar la segona targeta, que va aturar molt bé Loscos. La pròrroga va confirmar que ambdós equips ja pensaven més en els penals que en una altra cosa.D’aquesta forma, l’únic representant lleidatà avui al sorteig de la Copa del Rei serà el Mollerussa, que haurà de superar una eliminatòria prèvia si vol que li toqui un Primera.

“Eren un al·licient extra els ingressos de la Copa del Rei”

El tècnic del Lleida Gabri García va lamentar haver quedar eliminats de la Copa RFEF sense haver perdut cap partit. “Ens feia il·lusió seguir endavant i poder jugar la Copa del Rei, però els penals sempre són una loteria i, en aquesta ocasió, la sort ens ha estat esquiva.” Gabri va reconèixer que encara no han cobrat res del que es deu, però que “la unitat d’aquest grup em dona ànims per seguir endavant i pensar ja en Formentera”. Pel que fa a la possibilitat d’haver arribat a la Copa del Rei, va confessar que “era una motivació extra perquè aquests ingressos ens haurien arribat a la butxaca”.

David López intenta progressar per la banda perseguit pel lleidatà Noel Carbonell.

David López intenta progressar per la banda perseguit pel lleidatà Noel Carbonell.JORDI ECHEVARRÍA

tracking