SEGRE

HOQUEI PATINS INTERNACIONAL

La selecció prepararà l'Europeu a Mollerussa

Espanya, amb el llistat Martí Serra, es concentra des de demà i fins diumenge

Martí Serra tornarà a entrenar-se a la pista de Mollerussa, on va jugar la Copa Continental.

Martí Serra tornarà a entrenar-se a la pista de Mollerussa, on va jugar la Copa Continental.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció espanyola absoluta d’hoquei patins farà un stage a Mollerussa des de demà divendres i fins diumenge per preparar el Campionat d’Europa, que es disputarà del 14 al 20 de novembre a la localitat portuguesa de Paredes. Abans de viatjar a terres lusitanes, concretament el 10 de novembre, el combinat que dirigeix Guillem Cabestany disputarà al mateix pavelló del Pla d’Urgell un partit amistós amb el Lleida Llista Blava aprofitant l’aturada de les competicions per la disputa de l’Europeu, com ja va avançar SEGRE dimarts passat. La decisió del seleccionador de fer un stage de preparació a Mollerussa es va començar a gestar durant la disputa fa un mes al mateix Onze de Setembre de Mollerussa de la final de la Copa Continental entre el mateix quadre llistat i l’Sporting de Portugal, els últims campions de la Europe Cup i l’Eurolliga, respectivament.

A aquest partit va assistir Guillem Cabestany, que seguia les evolucions de tres dels seus internacionals, Ferran Font i Toni Pérez, del conjunt portuguès, i el porter llistat Martí Serra, i allà va contactar amb el president del club del Pla, David Miró, al qual li va proposar la possibilitat de fer un stage. “Ens va dir que la pista de parquet del nostre pavelló era molt semblant a la que es trobarien a Paredes, i ens va demanar si hi podien fer un stage de tres dies. Ens vam posar a treballar i ho vam tancar de seguida perquè aquell cap de setmana no hi ha competició de base”, va assenyalar Miró.La selecció espanyola, que es concentra avui mateix al CAR de Sant Cugat abans de viatjar a primera hora de demà a Mollerussa, compta amb una selecció farcida de jugadors catalans, en concret, nou dels dotze seleccionats, entre els quals el llistat Martí Serra, que s’estrena en una convocatòria del combinat absolut.

“És un somni fet realitat”, reconeixia ahir el porter de Sant Hipòlit de Voltregà, que té assumit el seu rol a la selecció. “Està clar que la meua comesa serà la de tercer porter, però ser amb els millors ja és un premi per a mi i una experiència enorme de la qual intentaré gaudir i aprendre al màxim”, va assenyalar.

tracking