SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El Mollerussa es jugarà la 'grossa' davant del seu públic

El dia 17 amb el Penya Independent d'Eivissa, i si guanya s'enfrontarà a un Primera

La directiva del Mollerussa va seguir el sorteig de la ronda preliminar a la sala de premsa del Municipal.

La directiva del Mollerussa va seguir el sorteig de la ronda preliminar a la sala de premsa del Municipal.CFJM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mollerussa va quedar aparellat ahir amb el Penya Independent d’Eivissa al sorteig de la ronda preliminar de la Copa del Rei, el vencedor del qual tindrà com a premi enfrontar-se a un equip de Primera. El duel es disputarà el 17 de novembre al Municipal, la qual cosa donarà cert avantatge a l’equip del Pla davant dels balears, que la temporada passada van ser subcampions del grup Eivissa-Formentera de Regional Preferent i que van aconseguir l’accés a la Copa després d’eliminar el Maó, subcampió del grup de Menorca. El Mollerussa va entrar a la Copa com a campió de Primera Catalana.

El president del club, Jaume Vallverdú, es va mostrar satisfet amb el resultat del sorteig celebrat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas i que es va seguir amb expectació des del Municipal. “Estem satisfets només amb la participació, però encara més amb poder jugar a casa, ja que l’afició podrà gaudir d’un partit històric. Ens ha tocat un rival dur, però estem il·lusionats per poder classificar-nos i poder portar després un equip de Primera a Mollerussa”, va assenyalar Vallverdú.

A més, el club ha decidit que l’entrada per al partit sigui gratuïta. “Des que vam saber que es jugaria aquest partit ja vam decidir que faríem l’entrada gratuïta, perquè ens interessa que vingui molta gent a animar l’equip i ajudar-lo a passar l’eliminatòria”, va dir el president. En el cas d’accedir a la primera ronda de la Copa del Rei, el Mollerussa rebria al Municipal l’1 de desembre un equip de Primera que no disputi la Supercopa (Barça, Madrid, Atlètic o Athletic). Aquests quatre equips s’incorporen a la ronda de setzens.

El seu darrer partit a la competició va ser fa vint-i-nou anys

L’últim partit de Copa del Mollerussa va ser el 10 de setembre del 1992, amb un empat (1-1) davant del Granollers que el deixava fora de la competició després del 3-0 de l’anada. L’equip del Pla, que dirigia Ginés Parra, jugava a Tercera i va presentar un onze format per Fàbregas, Pina, Iván, Balcells, Ruiz, Torres, Roger, Latorre, Hilari, Sergi i Kiko Ramírez. Abans d’aquesta eliminatòria, el Mollerussa va disputar 6 edicions consecutives de la Copa i va arribar a la segona ronda dos cops (1988 i 1990).

tracking