SEGRE

HOQUEI PATINS INTERNACIONAL

Cabestany: “El que està fent el Llista aquests anys és admirable”

La selecció espanyola s'entrena a Mollerussa

La selecció espanyola, ahir abans d’iniciar la primera sessió preparatòria a la pista de Mollerussa.

La selecció espanyola, ahir abans d’iniciar la primera sessió preparatòria a la pista de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció espanyola absoluta d’hoquei patins va començar ahir a Mollerussa un mini estage, que durarà fins demà, per preparar el Campionat d’Europa de Paredes (Portugal), previst del 14 al 20 de novembre. El seleccionador, el barceloní Guillem Cabestany, es va mostrar satisfet de poder entrenar al pavelló Onze de Setembre, una pista semblant a la que acollirà l’Europeu. “Quan vaig estar aquí veient la final de la Copa Continental, vaig veure que les mesures de la pista de Mollerussa eren les mateixes que les de Paredes i ens encaixava meravellosament”, va afirmar el tècnic, que assumeix la pressió.

“Siguem o no la vigent campiona, la pressió ens l’autoimposem nosaltres mateixos, ja ve de sèrie. Per nivell, història i nombre de practicants a tot Espanya hem d’autoimposar-nos l’exigència de guanyar”, va dir. Durant la preparació Espanya s’enfrontarà a diversos equips, entre els quals el Llista el 10 de novembre a Mollerussa.

“Hem buscat diversos rivals que poguessin ser competitius. Tenim molt pocs dies de preparació i hem preferit entrenar-nos poc i jugar bastants amistosos perquè és la forma ideal per encaixar les peces. El Llista té molt bon equip, amb una trajectòria molt bona que ens encaixava perfectament”, va comentar Cabestany, que es va desfer en elogis cap a l’equip que dirigeix el seu amic Albert Folguera.

“A nivell europeu no cal dir res perquè el seu currículum parla per si sol. El que està fent el Llista aquests últims anys és admirable. Han aconseguit ser un equip súper competitiu, que posa en dificultats qualsevol i la seua virtut més gran és la regularitat que ha aconseguit”, va dir Cabestany.

Pel que fa al porter llistat Martí Serra, que s’estrena en una convocatòria amb l’absoluta, va dir: “Porta una evolució constant i hem vist que té el punt de maduresa per poder formar part de la selecció, i també pensant en el futur per convertir-se en un puntal bàsic si segueix a aquest nivell.”.

tracking