SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Els jugadors del Lleida Esportiu poden ser multats si comenten el dia a dia del club a les xarxes

El reglament intern del Lleida multa amb 300 euros jugadors i tècnics que comentin el dia a dia del club en xarxes || Altres sancions van de 5 a 1.000 €

L’onze inicial del Lleida Esportiu que va derrotar diumenge passat l’Ebro a la Lliga.

L’onze inicial del Lleida Esportiu que va derrotar diumenge passat l’Ebro a la Lliga.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reglament intern de la plantilla del Lleida Esportiu vigent des de l’1 de setembre passat fins al 30 de juny del 2022 contempla, entre altres mesures, una multa de 300 euros per a jugadors i membres del cos tècnic en el cas que “facin ús de les xarxes socials per comentar qualsevol aspecte del dia a dia del club i/o fer comentaris inapropiats i considerats com una falta de respecte cap al club, cos tècnic i empleats del club, així com jugadors”. Les multes van des dels 5 als 1.000 € en el cas d’agressió física o verbal, menyspreu o falta de respecte a un company d’equip. I en el cas que la falta de disciplina sigui comesa contra un membre del cos tècnic la multa es redueix a la meitat, 500 euros.

Com qualsevol club, el Lleida Esportiu compta amb innombrables normes, fins al més mínim detall, que regulen el comportament de la plantilla i les sancions que comporta no acudir o arribar tard a qualsevol entrenament o convocatòria del club o utilitzar el mòbil en zones i horaris prohibides.La multa per no assistir a un partit o desplaçament dels jugadors que hagin estat convocats ascendeix a una mensualitat en concepte de salari, dietes, desplaçaments, ajuda d’habitatge al jugador i/o compensació econòmica. I estableix en aquest punt una sanció mínima de 400 euros. Aquesta mateixa quantitat s’aplica a les sortides nocturnes des de dos nits abans d’un partit més enllà de les 23.30 hores quan es tracti d’anar a pubs o discoteques.

Sí que es permet sobrepassar aquest horari amb moderació quan es tracta d’anar al cine, al teatre o a un sopar.També hi ha una norma Covid i és de les més abundants, 600 euros, per a jugadors i tècnics que no segueixin el protocol.En un altre ordre de coses, l’empresari gallec Luis Pereira continua fent gestions per fer-se càrrec del Lleida Esportiu. Ahir sí que va poder parlar amb el president Jordi Esteve, encara que de forma virtual, a l’espera de desplaçar-se des de Ginebra la setmana vinent per intentar avançar en l’operació.

tracking