DUATLÓ CAMPIONAT D?ESPANYA

Una lleidatana, or i bronze a l'Estatal

Anna Vallverdú, a la dreta, al podi de categoria Elit.

La lleidatana Anna Vallverdú va firmar ahir un doble podi en el Campionat d’Espanya de Duatló Cros, disputat al Centro Internacional de Innovación Deportiva El Anillo, a la localitat de Guijo de Granadilla (Càceres). L’esportista, que competeix amb el club Prat Triatló, es va proclamar Campiona d’Espanya en categoria sub-23, amb un temps d’1h:39:07, que també li va servir per penjar-se la medalla de bronze en la categoria Elit. La prova consistia en una carrera de 6 quilòmetres, 21 en BTT i una altra de 3 km per acabar.

La lleidatana afronta avui, al mateix escenari i amb la selecció espanyola, el Campionat del Món de Triatló Cros. “Estic molt contenta amb el resultat”, explicava Vallverdú. “A la nit ha plogut, per la qual cosa el circuit estava ple de fang i ha estat més tècnic i complicat”, valorava.