BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Cau la quarta derrota

L'Ekke Lleida perd a Castelló donant la cara || L'equip, que va disposar de 8 punts de renda en el tercer quart, es va enfonsar en els últims minuts

Pilar Comella va ser la millor del conjunt d’Albert Puig.

El CB Ekke Lleida va encaixar ahir la quarta derrota de la temporada al perdre a la pista del Castelló (60-50), en un partit en el qual les lleidatanes van donar la cara en tot moment però els va faltar encert en el tram final. L’equip d’Albert Puig va arrancar manant en el marcador gràcies a l’encert de Peña (2-8), però el quadre castellonenc va reaccionar per arribar al final del quart un punt per sota (12-13). El segon període va ser al revés, el Castelló va arribar a anar-se’n de cinc punts després d’un parcial de 9-0 (21-16), però les lleidatanes van reaccionar de la mà de Pilar Comella i van arribar al descans manant de quatre punts (23-27).El bon joc de l’Ekke Lleida va tenir continuïtat després del pas pels vestidors.

Quatre punts consecutius de Comella, amb un tir lliure després de tècnica a la banqueta local i un triple, van donar el màxim avantatge en tot el matx a les lleidatanes, vuit punts (23-31), quan no havia transcorregut ni un minut de la represa. Però el Castelló no va tardar a reaccionar i ho va fer a base de triples per firmar un parcial de 16-2 (39-33) que va deixar molt tocat l’equip d’Albert Puig, que va poder frenar l’empenta local i acabar el tercer període viu, amb sis punts a baix (44-38). El CB Lleida no es va rendir i de la mà de Peña, autora de tres punts seguits, va arribar a situar-se a tan sols dos punts (42-44).

Un altre triple de la lleidatana va parar l’enlairament local (48-45), però allà es va acabar la resistència de l’Ekke Lleida, que va encaixar un parcial de 7-0 que va permetre al Castelló recuperar els deu punts de renda (55-45), que va saber gestionar en un final amb moltes imprecisions.