FUTBOL

El Lleida perd a Formentera 2-1 i trenca la seua bona ratxa

L’equip de Gabri encaixa un gol als 20 segons

El Lleida perd a Formentera 2-1 i trenca la seua bona ratxaCarles Miranda

El Lleida ha vist frenada la seua bona ratxa i ha perdut per 2-1 en el camp del Formentera, en un partit en el qual ha encaixat un gol als 20 segons que l’ha fet anar a remolc durant tot el partit. L’equip de Gabri havia aconseguit encadejar quatre jornades sense perdre, en les que havia sumat 8 dels 12 punts possibles.

Però a Formentera tot s’ha torçat tot just començar el partit. Als 20 segons, a la primera acció atacant de l’equip balear, Iago ha superat el porter lleidatà, Ramon Vila, per posar l’1-0 al marcador.

Semblava que el Lleida reaccionava, ja que Joel Febas ha marcat l’empat en el minut 10 (1-1), però poc després de la mitja hora Julen ha firmat el 2-1 per al Formentera, que ja ha estat el resultat definitiu. En la segona part no hi ha hagut gols i el Lleida amb prou feines ha pogut crear ocasions clares, la qual cosa l’ha condemnat a la seua tercera derrota a la Lliga. Dissabte rebrà en el Camp d’Esports l’Espanyol B.